Quantcast

http://picasion.com/

Trick or treat? Τα παιδιά του «Αλκή»... τρόμαξαν τον πεζόδρομο της Βέροιας! (ΦΩΤΟ)

Σε ρυθμούς Halloween κινήθηκε όλη η εβδομάδα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή», τιμώντας έτσι την αγαπημένη γιορτή του Αγγλόφωνου κόσμου, που θυμίζει μεν τις δικές μας Απόκριες έχει όμως μια πιο... τρομακτική διάθεση! Τα παιδιά του «Αλκή», απόλαυσαν όλη την εβδομάδα το μάθημα, μέσα από Halloween activities, έμαθαν
για την ιστορία της γιορτής αυτής, που τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά διαδεδομένη και στην Ελλάδα και για τον θρύλο του Jack-o'-lantern, της χαρακτηριστικής φωτισμένης κολοκύθας του τρόμου, την οποία τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να σκαλίσουν και να φτιάξουν φανάρι!

Μάλιστα τα παιδιά συμμετείχαν και σε διαγωνισμό για το ποιος θα πει την καλύτερη scary story. Boooooooooo.....
Μέσα από τις ιστορίες και τα τραγούδια του Halloween, εξασκήθηκαν στο reading, στις ακουστικές δεξιότητες και το λεξιλόγιο της Αγγλικής γλώσσας.

Φυσικά Party χωρίς τα σχετικά εδέσματα δε νοείται, γι' αυτό η διευθύντρια της Σχολής Αναστασία Δαληγγάρου, πρόσφερε σε όλους τους μαθητές, χειροποίητες, ευφάνταστες και τις πιο scary λιχουδιές, από τις οποίες δεν έλειπε και η παραδοσιακή κολοκυθόσουπα βελουτέ! 
Και φυσικά Halloween party χωρίς αμφίεση δε γίνεται! Τα παιδιά, φόρεσαν τις πιο τρομαχτικές τους μεταμφιέσεις, μεταμορφώθηκαν σε μάγισσες και σκελετούς και βγήκαν στον πεζόδρομο της Βέροιας για το γνωστό «Trick or treat?» - Κέρασμα ή φάρσα; Τα παιδιά το διασκέδασαν, το ίδιο και ο κόσμος, που μετά την... τρομάρα, ενέδιδε στο κέρασμα, γεμίζοντας τα παιδιά καραμέλες και γλυκά. Δείτε φωτογραφίες από την Halloween Week του «Αλκή»:














ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ