Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε τις εργασίες της στη Βέροια η Διεθνής Διημερίδα για την Παιδική Σεξουαλική Κακοποίηση

Ξεκίνησε, το απόγευμα της Τετάρτης 1/11 στη Βέροια, η Διεθνής Διημερίδα με θέμα «Σεξουαλική Κακοποίηση των παιδιών: Συμβολή στη συλλογική - μεθοδική - εξειδικευμένη αντιμετώπιση», που συνδιοργανώνουν η «Πρωτοβουλία για το Παιδί», ο δήμος Βέροιας, η ΠΕ Ημαθίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας. Κατά την έναρξη της πρώτης μέρας των
εργασιών, που πραγματοποιήθηκε στο Χώρο Τεχνών, χαιρετισμό απηύθυναν η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου - Βασιλοπούλου, εκ μέρους της ΠΕ Ημαθίας η Νίκη Καρατζιούλα, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Δημήτρης Ζυγουλιάνος, ο πρόεδρος του Εθελοντικού Σωματείου Χανίων «Στήριξις» Στράτος Πουμπλάκης και ο πρόεδρος της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε τη διοργάνωση αυτής της διημερίδας ως την ενηλικίωση της Πρωτοβουλίας.
Ακολούθησαν ομιλίες από εντεταλμένους επιστήμονες του χώρου. Η δεύτερη μέρα των εργασιών, στην οποία θα συμμετέχουν μόνο επιστήμονες σχετικοί με το χώρο, θα συνεχιστεί στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ». 
Στου φουαγιέ του Χώρου Τεχνών, βρίσκεται και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας, για να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τη δωρεά. Ένας σύλλογος που βρίσκεται και διαδίδει το μήνυμα παντού, γι' αυτό και άλλωστε από τις λίστες του έχουν ήδη σωθεί πολλές ζωές. Με πιο πρόσφατη, τη ζωή ενός παιδιού από την Ισπανία, από παιδί - εθελοντή δότη στο Σύλλογο της Χαρίεσσας. Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα και το πλήρες πρόγραμμα της διημερίδας:
Για το πλήρες πρόγραμμα της διημερίδας πατήστε ΕΔΩ
































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ