Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μανιάτης από Βέροια: «Θα είμαι στο δεύτερο γύρο»

Τη Βέροια επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 1/11 ο Γιάννης Μανιάτης, υποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέας. Ο κ. Μανιάτης, αρχικά παραχώρησε συνέντευξη τύπου και στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τη Νομαρχιακή επιτροπή και με πολίτες στον πολυχώρο της «Εληάς». Τέλος,
συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς του νομού, ενώ στην συνέχεια το μεσημέρι θα γίνει γεύμα - συνάντησης και συζήτησης με παραγωγικούς φορείς. 
Τον Γιάννη Μανιάτη προλόγισε ο Τάσος Τόλιος, εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την εκλογική διαδικασία και υπεύθυνος για το δήμο Βέροιας, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στο έργο αλλά και το βιογραφικό του υποψηφίου.
Ο κ. Μανιάτης ευχαρίστησε αρχικά τα ΜΜΕ που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου αλλά και τον κ. Τόλιο, καθώς με τον πρόλογό του, «ανέφερε τουλάχιστον τους μισούς λόγους για τους οποίους θα έπρεπε κάποιος να με ψηφίσει», είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε λέγοντας:
«Έχω γυρίσει σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα. Αν θα μπορούσα να κωδικοποιήσω τα μηνύματα που παίρνω θα τα ανέφερα σε δύο απλές λέξεις. Ενότητα και Ανατροπή. 

Το κύριο αίτημα των πολιτών και ειδικότερα των ανθρώπων που βρίσκονται στην Προοδευτική παράταξη είναι η ένωση των πολιτικών δυνάμεων και η απαίτηση μετά τις εσωκομματικές εκλογές να είμαστε όλοι μια γροθιά γιατί απλά αυτό είναι το συμφέρον της πατρίδας. Ήμουν ο πρώτος που κατέθεσε την άποψη ότι όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να συνεργαστούμε μετά την εκλογή του νέου αρχηγού.

Το δεύτερο μήνυμα είναι η ανατροπή της στασιμότητας. Αυτό το ποσοστό που έχουμε αυτήν την στιγμή στη Βουλή δεν μας ικανοποιεί. Θα το ανατρέψουμε και θα γίνει η μεγάλη ανατροπή. Το λέω αυτό γιατί το πιστεύω πως έχει ωριμάσει η Ελληνική κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας εξαπάτησαν τους πολίτες. Εμείς ερχόμαστε για να αποδυναμώσουμε το κυβερνών κόμμα και να έχει μια στρατηγική ήττα. Είναι ένα κόμμα που συγκυβερνά με τον ακροδεξιό Πάνο Καμμένο. Θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι πως λύση δεν είναι η ΝΔ. Χρέος μας ως Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι να ανακόψουμε την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να πείσουμε τους ψηφοφόρους που πλανήθηκαν από τα ψέματα του κυρίου Τσίπρα. 
Όσον αφορά το θέμα των συνεργασιών. Εμείς σε τέτοια πολιτικά παιχνίδια δεν μπαίνουμε. Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός. Είμαστε η βασική δύναμη αλλαγής του πολιτικού σκηνικού με προοδευτική κατεύθυνση. Εμείς έχουμε πρόγραμμα, βασικές προτάσεις και θα καλέσουμε όποια δημοκρατική δύναμη θέλει, να συζητήσουμε πάνω απ' όλα για το συμφέρον της πατρίδας. Η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης ότι ήταν να προσφέρουν, το έχουν προσφέρει. Εδώ και δύο χρόνια στη Βουλή και οι δύο πρόσφεραν έργο, απλά δεν μπορούν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή. Με λίγα λόγια να υπερδιπλασιάσουμε τα ποσοστά μας. 
Όσον αφορά, τον Γιώργο Καμίνη θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ο ίδιος το πολιτικό του στίγμα και κυρίως τι θα κάνει με τον Δήμο Αθηναίων. Είμαι πεπεισμένος πως είμαστε η παράταξη του 18% και 20%. Είμαι αισιόδοξος ότι η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές για το νέο πολιτικό φορέα θα ξεπεράσει τις 150.000. Εκπροσωπούμε τους μη προνομιούχους και αυτών την εμπιστοσύνη θα κερδίσουμε. Θα είμαι στο δεύτερο γύρο»!



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ