Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαίνια «Κέντρου Θεραπείας Τραύματος» από την Πρωτοβουλία για το Παιδί

Μία νέα δομή που αφορά στη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, φαινόνενο που παρουσιάζει έξαρση τα τελευταία χρόνια στη χώρα αλλά και στο νομό Ημαθίας, εγκαινιάστηκε πριν λίγο από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βέροιας. Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία της η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου - Βασιλοπούλου η
οποία μίλησε με θερμά λόγια για το έργο της Πρωτοβουλίας, ενώ άκρως συμβολική ήταν η πρότασή της: Αντί να κοπεί η κορδέλα των εγκαινίων, να γραφτούν επάνω της όλα τα ονόματα των παριστάμενων, ως δέσμευση για την ενεργή συμπαράσταση στα μικρά παιδιά που δοκιμάζονται από δύσκολες καταστάσεις.


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται εξάλλου και η ομιλία της  κ. Ξένης Δημητρίου - Βασιλοπούλου  στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας, στο πλαίσιο της διημερίδας για τη "Σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών: συμβολή στην συλλογική-μεθοδική-εξειδικευμένη αντιμετώπιση" που διοργανώνει η Πρωτοβουλία για το Παιδί και ξεκινά στις 15:00 το μεσημέρι. (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δομή δημιουργήθηκε από δωρεά ενός διαμερίσματος των εκλιπόντων αφών Κούσιου, με πρωτοβουλία της οικογένειας Κουτόβα.










ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ