Quantcast

http://picasion.com/

Το ξέσπασμα της Ιωαννίδου: «Ο Μαυρίδης αδικήθηκε»

Η Εύη Ιωαννίδου αποχώρησε από το Nomads και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη. Η Βεροιώτισσα πρώην παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στις συνθήκες διαβίωσης, τον Γιώργο Μαυρίδη και την λιποθυμία της στον στίβο μάχης. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε η γοητευτικής παίκτρια της «Ζούγκλας», η οποία δυστυχώς αποχώρησε από την
πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού:

Ποιος είναι ο πιο ακέραιος χαρακτήρας μέσα στο παιχνίδι;

«Όλοι είναι ο εαυτός τους, από το λίγο, όμως, που τους γνώρισα. Πιστεύω πως πολύ αυθεντικός είναι ο Γιώργος Μαυρίδης. Δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, γι’ αυτό και έγινε όλος αυτός ο ντόρος μαζί του. Πιστεύω πως θεωρήθηκε αδικημένος που ψηφίστηκε. Είναι ο μόνος που γνωρίζω από την κόκκινη ομάδα και είναι αληθινός, αυθεντικός άνθρωπος. Πιστεύω πως αδικήθηκε, θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα, γιατί είναι και πολύ φιλόζωος, θέλει να δίνει και να είναι όλοι ίσοι»

Στο τελευταίο αγώνισμα σε είδαμε να λιποθυμάς. Ήταν από την κούραση και την ταλαιπωρία;

«Είχα να φάω 7 μέρες. Υπήρχαν πολλή κούραση, άγχος και φόβος για το αν θα μείνω. Ήξερα πως οι δύο αντίπαλο! μου ήταν άντρες οπότε ήταν πιο δύσκολο. Και εκείνη την ημέρα είχε πολλή ζέστη, με υψηλή θερμοκρασία γι' αυτόν τον στίβο μάχης»

Το «Nomads» ήταν, τελικά, αυτό που περίμενες;

«Είχα δει επεισόδια από άλλες χώρες και ήξερα πόσο σκληρό θα είναι. Έπρεπε, όμως, να πάω και να το ζήσω πραγματικά και να δω και τα αγωνίσματα. Πρέπει να παίξεις για να το καταλάβεις»

Πιστεύεις πως θα αντέξουν όλοι μέχρι τέλους;

«Δεν ξέρω ποιος θα αντέξει, πάντως είναι δύσκολες οι συνθήκες, ειδικά για την ομάδα που μένει στην παραλία. Όποια ομάδα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ζούγκλας δεν έχει να φοβάται τίποτα» εξήγησε στο Mytv.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ