Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλες εκπτώσεις μέχρι αύριο σε αρώματα, καλλυντικά, τσάντες και αξεσουάρ στο «Γαϊτανίδη»

25%-40% ΣΕ ΑΡΩΜΑΤΑ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
30% ΤΣΑΝΤΕΣ
20% ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ένα απίστευτο 5ήμερο εκπτώσεων και ομορφιάς ξεκίνησε ήδη στα καταστήματα καλλυντικών «Γαϊτανίδη», στο κέντρο της Βέροιας. Ελάτε έως και το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στα καταστήματα «Γαϊτανίδη» κάντε υπέροχες αγορές για

εσάς ή και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και επωφεληθείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις σε επώνυμα αρώματα και καλλυντικά, τσάντες και αξεσουάρ.
Μέχρι και το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, θα βρείτε όλα τα επώνυμα αρώματα και καλλυντικά με έκπτωση από 25% έως και 40%. Γνωρίστε τους επώνυμους οίκους σε μοναδικές τιμές!
Η νέα κολεξιόν σε τσάντες Φθινόπωρο - Χειμώνας 2017/18 έφτασε στο κατάστημα «Γαϊτανίδη». Casual, βραδινές, μοντέρνες και κλασσικές, για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις, σε χρώματα και σχέδια που θα σας ενθουσιάσουν. Οι εκπτώσεις όμως στις υπέροχες τσάντες συνεχίζονται στον «Γαϊτανίδη». Απόκτησε την αγαπημένη σου με έκπτωση 30%!
Οι εκπτώσεις όμως συνεχίζονται και στα αξεσουάρ μόδας. Αποκτήστε τα υπέροχα πορτοφόλια, μπιζού, πασμίνες, καπέλα και όλα τα αξεσουάρ μόδας που θα απογειώσουν το στυλ σας με έκπτωση 20%

«Γαϊτανίδη»
Καλλυντικά & Είδη Κομμωτηρίου
Αριστοτέλους 18 (κεντρικό), τηλ. 23310 23671
Μητροπόλεως 1 (υποκατάστημα), τηλ. 2331020793








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ