«Πάνοπλη» στην πρεμιέρα η Βέροια

Θέλει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα η «Βασίλισσα»
Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς της 1ης αγωνιστικής της Football League, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου. Η «Βασίλισσα του Βορρά» υποδέχεται την Κυριακή στις 15:00 την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τον
Απόστολο Χαραλαμπίδη να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Απόλλων Πόντου (Κυριακή 29/10/2017, ώρα 15:00, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας) περιλαμβάνει τις εξής τιμές:

ΘΥΡΕΣ 2,4: 10€

ΘΥΡΑ 3: 15€

ΘΥΡΑ 5(ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ); 10€

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ:

Τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας

Κυριακή 29/10/2017 10:00 – έναρξη αγώνα (εκδοτήρια Θύρας 1)

Η ΠΑΕ Βέροια ενημερώνει ότι βάσει του αθλητικού νόμου ο οποίος είναι σε εφαρμογή από 01/09/2015 ισχύουν τα παρακάτω:

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και αριθμός ΑΜΚΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε ταυτότητα αντιστοιχεί 1 εισιτήριο.

Τα εισιτήρια (διαρκείας ή μη) είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

Παιδιά έως 10 χρονών εισέρχονται δωρεάν (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2007) με την επίδειξη πιστοποιητικού γεννήσεως ή αντίστοιχου επίσημου εγγράφου. Για τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 10 έτος εκδίδεται κανονικό εισιτήριο και είναι επίσης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη εγγράφου ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας, πιστοποιητικό γέννησης, βεβαίωση ΑΜΚΑ κλπ.).

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ».

Δημοφιλείς αναρτήσεις