Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν 18 χρόνια πριν ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας τιμούσε τον Θωμά Κούτερη

Θλίψη σκόρπισε στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Βέροιας, η θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου Θωμά Κούτερη. Ο Εμπορικός Σύλλογος θέλοντας να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και να τιμήσει τη μνήμη του, δημοσιεύει λίγα λόγια και ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από το 1999, όταν
ο τότε πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Ιορδάνης Χατζόγλου, τιμούσε τον τότε πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θωμά Κούτερη. Η απονομή της τιμητικής πλακέτας έγινε στα πλαίσια εκδήλωσες για τη συμπλήρωση 80 χρόνων λειτουργίας του Εμπορικού Συλλόγου (1919-1999).
H Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θωμά Κούτερη που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο Θωμάς Κούτερης υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας για αρκετά χρόνια, υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον επιχειρηματικό κόσμο όχι μόνο της Βέροιας αλλά και όλου του Νομού, εργάστηκε άοκνα και αποτελεσματικά, με στοχοπροσήλωση, αγκαλιάζοντας την καινοτομία και τις νέες ιδέες. Ευγενής, πνεύμα ανήσυχο και ελεύθερο που ξεχείλιζε από καλοσύνη, υπερασπίστηκε με τόλμη και γενναιότητα τις απόψεις του, υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια και επιλέγοντας συνειδητά την προάσπιση των συμφερόντων του επιχειρηματικού κόσμου της Ημαθίας.

Εξαιρετικός οικογενειάρχης, προσέφερε την αγάπη του και την στήριξη του απλόχερα, με ευαισθησία και σεβασμό. Μας τίμησε όχι μόνο με τη συνεργασία του, αλλά κυρίως τη φιλία και την εμπιστοσύνη του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ