Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Κυριακάτικος καφές είναι διπλός στο «Coffee Go»

Τι καλύτερο από το να είναι Κυριακή, να έχει λιακάδα και να πάρεις το αυτοκίνητο με την οικογένεια, την παρέα ή το ταίρι σου για μια κοντινή απόδραση από τη Βέροια. Ακόμα καλύτερο βέβαια, να έχεις μαζί σου στο αυτοκίνητο και έναν μυρωδάτο καφέ για τη διαδρομή. Γι' αυτό πριν ξεκινήσετε για οπουδήποτε, κάντε πρώτα μια στάση στο «Coffee Go» για τον πιο
γευστικό και τονωτικό ανεφοδιασμό. To «Coffee Go» μας αρέσει γιατί παίρνουμε την παραγγελία μας χωρίς καν να χρειαστεί να βγούμε από το αυτοκίνητο. Και πέρα από κορυφαίο καφέ, βρίσκουμε κάθε είδους ροφήματα, σνακ, σάντουιτς, hot dog, ντόνατ, σφολιατοειδή και άλλα.

Τις Κυριακές όμως το «Coffee Go» μας αρέσει διπλά, γιατί ο καφές φεύγει με παρέα! Γιατί κάθε Κυριακή το «Coffee Go» έχει θεσπίσει το «Double Go». Τι είναι αυτό; Τρία δίωρα της Κυριακής, πρωί - μεσημέρι -βράδυ, παίρνοντας έναν καφέ, παίρνεις μαζί και ένα δώρο. Και όταν λέμε παίρνεις δώρο, δεν εννοούμε μόνο καφέ αλλά όοοοοοτι άλλο θέλεις από το «Coffee Go»! 


Θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, σε αυτό το μικρό πέτρινο σπιτάκι. Ακολουθήστε τη σήμανση και κάντε την παραγγελία σας!












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ