Quantcast

http://picasion.com/

Δύο στα δύο για τη Νάουσα, 1-0 τον Κιλκισιακό

Την δεύτερη σερί της νίκη σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε η Νάουσα. Το συγκρότημα του Δημήτρη Χριστοφορίδη μπήκε καλύτερα, στο ματς από ην ομάδα του Κιλκίς, και μόλις στο 5' έφτασε κοντά στο γκολ το σουτ όμως του Γιαννόπουλου αποκρούστηκε από τον Κολιοφούκα. Στο 8΄ οι «κυανόλευκοι» είχαν ακόμα μια καλή φάση στο ματς, με το σουτ του Ντινόπουλου να
αποκρούεται σε κόρνερ, από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Αυτό το οποίο η ομάδα της Ημαθίας δεν κατάφερε να πετύχει στις δύο αυτές φάσεις, το πέτυχε στο 38΄ με το σουτ του Κωτσόπουλου. Από το σημείο εκείνο και μετά η Νάουσα συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά και ευκαιρίες για να κάνει το 2-0, κάτι το οποίο δεν συνέβη με το υπάρχον 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν, την υπόθεση νίκη κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει, σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 83΄ με το σουτ του Μουρίκι να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Κολιοφούκα, και εν συνεχεία στο 91΄ με το σουτ του Μτσιντλισβίλι να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του και το αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΝΑΟΥΣΑ (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Στεφανόπουλος, Σιμογιάννης, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης (25’ Μουρίκι), Τόσιος, Τούφας, Κυζιρίδης (73’ Μαντώς), Κωτσόπουλος (85’ Χατζόπουλος), Ντινόπουλος (68’ Μτσιντλισβίλι)


ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας (46’ Καρασίμος), Μπελίτσας (46’ Νικολαΐδης), Λογγινίδης, Πιπερτζής, Μοσχάκης, Καθάριος

5η αγωνιστική

Αγροτικός Αστέρας – Εδεσσαϊκός 4-3
Αλμωπός Αριδαίας – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-1
Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕ Καρίτσας 3-0
Μακεδονικός – ΑΟ Καρδίας 1-0
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Αλεξάνδρειας 2-0
Νάουσα – Κιλκισιακός 1-0
Πιερικός – Ηρακλής 0-1
Ρεπό: Καμπανιακός

Επόμενη Αγωνιστική (28/10)

ΑΕ Καρίτσας – Αγροτικός Αστέρας
ΑΟ Καρδίας – Νάουσα
ΑΠΕ Λαγκαδά – Πιερικός
Εδεσσαϊκός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
Κιλκισιακός – Καμπανιακός
Μακεδονικός – Άρης Παλαιοχωρίου
Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Αλμωπός Αριδαίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ