Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλεις να φτιάξεις την τέλεια πίτα; Ξεκίνα με φύλλο «Γεωργιάδη» - Τη θέλεις έτοιμη ψημένη στην πόρτα σου; 2331093390!

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Βεροιώτικης κουζίνας είναι οι πίτες. Από τις παραδοσιακές, με χόρτα ή τυρί, μέχρι και τις πιο σύγχρονες, κοτόπιτες, κιμαδόπιτες, αλλά και γλυκές με κρέμα ή κολοκύθι, αποτελούν ακόμα και σήμερα δείγμα της... προκομμένης νοικοκυράς! Οι Βεροιώτισσες φημίζονται για τις πετυχημένες πίτες, γιατί μαζί
με τις παραδοσιακές συνταγές που κληρονόμησαν από τη γιαγιά και τη μαμά τους, έχουν σύμμαχό τους τη χωριάτικη ζύμη για πίτα και το μικρασιάτικο φύλλο, που από το 1937 ανοίγει με μαεστρία η οικογένεια «Γεωργιάδη». Με ότι επιλέξετε να γεμίσετε το φύλλο και τη ζύμη «Γεωργιάδη», η επιτυχία είναι βέβαιη και το αποτέλεσμα; Θα έκανε περήφανη τη γιαγιά σας!
Δε θέλετε να ψήσετε; Θέλετε φρεσκοψημένη και πεντανόστιμη πίτα, γλυκιά ή αλμυρή, φρεσκοψημένη στο σπίτι σας ή για γιορτές, γάμους, μνημόσυνα, εγκαίνια και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις; Οι «Αφοί Γεωργιάδη», με ένα τηλεφώνημα από την προηγούμενη μέρα στο 2331093390 - 6973747334, σας ψήνει τις πιο νόστιμες πίτες της Βέροιας!
Με τυρί, σπανάκι, πράσο ή και ανάμεικτες, με κότα, κιμαδόπιτα ή με ζαμπόν και κασέρι, αλλά και νηστίσιμες με μανιτάρι, κρεμμύδι, πατάτα, μέχρι και με κρέμα και μπόλικη άχνη, όποια γεύση επιλέξετε να δοκιμάσετε, το σίγουρο είναι πως θα απολαύσετε το φημισμένο μικρασιάτικο φύλλο και την πλούσια γέμιση που προσφέρουν οι χωριάτικες πίτες «Αφοι Γεωργιάδη».

Ο «Αφοί Γεωργιάδη» είναι κοντά σας και με φύλλο μπακλαβά - κανταίφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες -μπουκίτσες, πίτσες, καθώς και όλες τις χωριάτικες πίτες, κατεψυγμένες και ψημένες.
Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στα 2331093390 - 6973747334


ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ:
ΠΡΑΤΗΡΙΟ: Γεωργίου Γουδή 40-Βέροια - Τηλ: 23310 65198
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Στο 7ο χιλ. Βεροίας Ναούσης - Τηλ: 23310 93390


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ