Quantcast

http://picasion.com/

Σεμινάριο στη Βέροια πραγματοποίησαν η «Sika Hellas» και η επιχείρηση «λένος» (ΦΩΤΟ)

Η Sika Hellas ABEE σε συνεργασία με την επιχείρηση «λένος», διοργάνωσαν πριν από λίγες ημέρες στη Βέροια εκπαιδευτικό σεμινάριο στον πολυχώρο Εληά. Το σεμινάριο παρακολούθησαν συνεργεία και τεχνικοί που συνεργάζονται με την επιχείρηση «λένος» και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς από την επόμενη κιόλας ημέρα, βρήκαν
μεγάλη ανταπόκριση στο κομμάτι της ζήτησης. 
Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν νέες τεχνολογίες για τη συγκόλληση και τη μόνωση, εξειδικευμένα υλικά για τη μόνωση του μπάνιου από την υγρασία, για ταράτσες και υλικά που χρησιμοποιούνται στις θερμοπροσόψεις και που αφορά τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε ανακαινίσεις. 
Στο νομό Ημαθίας, η Sika Hellas ABEE εκπροσωπείται από την επιχείρηση πλακιδίων και ειδών υγιεινής «λένος», που έχει ήδη χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της σε μεγάλα έργα που έχει αναλάβει στη Βέροια, όπως το cafe bar «Delante» στην Εληά, το «Olganos VL Boutique Hotel» στη Μπαρμπούτα, το «Jordani Espresso & Pizza Bar» στην Πιερίων και άλλα και μέσα από τη γνωριμία του κόσμου με τα προϊόντα της, η Sika Hellas ABEE κερδίζει μέρα με τη μέρα έδαφος στην Ημαθία.
H εταιρεία Sika Hellas από το 1995 που ιδρύθηκε, κατάφερε να τοποθετηθεί στις πρώτες επιλογές του Έλληνα μηχανικού για την επίλυση εξειδικευμένων προβλημάτων. Η εισαγωγή στην αγορά πρωτοποριακών υλικών, η διασφαλισμένη ποιότητα των προϊόντων της και η άρτια τεχνική υποστήριξη είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρικής της ταυτότητας. Η εμπειρία της στην επίλυση τεχνικών προκλήσεων την έχει φέρει ηγέτιδα στα πιο σπουδαία έργα. Δείτε φωτογραφίες από το σεμινάριο στη Βέροια:
















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ