Quantcast

http://picasion.com/

Πήγαν στο «Σχάρες και Τηγανιές», παρήγγειλαν τσίπουρα και δείτε τις τους έφεραν!

Το αντίδοτο στον καύσωνα φέτος το καλοκαίρι στη Βέροια έχει όνομα και λέγεται «Σχάρες και τηγανιές». Ο νέος καλοκαιρινός χώρος που άνοιξε στο δρόμο για το Νοσοκομείο και έχει όλα όσα θέλουμε για να το κάνουμε στέκι. Γι' αυτό και η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του μάλιστα η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη, που δυστυχώς δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο.
Για το λόγο αυτό η διεύθυνση του «Σχάρες και τηγανιές» ζητάει συγνώμη από όσους δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την προτίμησή του και δηλώνει πλέον πανέτοιμη να μας υποδεχθεί και να μας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο!
Ανοιχτό από το πρωί για καφέ, για τσιπουράκι και μεζέ, μέχρι το βράδυ για ποτό. Είναι από τα στέκια που έρχεσαι για να απολαύσεις λίγο τη δροσιά του και καταλήγεις ώρες μετά με τσίπουρα, μεζέδες, μπύρες και σουβλάκια στο τραπέζι. Και κυρίως, χωρίς να τα έχεις παραγγείλει!
Έτσι και η παρέα της φωτογραφίας... Πήγε στο «Σχάρες και τηγανιές» για έναν καφέ και δεν άργησαν να το γυρίσουν στα τσίπουρα. Και μαζί με τα τσίπουρα τους έφεραν και μεζέδες. Και όσο ζητούσαν τσίπουρα, τόσο ερχόταν στο τραπέζι τους διαφορετικοί μεζέδες. Αυτή είναι εξάλλου η φιλοσοφία του «Σχάρες και τηγανιές»... να μη σε απασχολεί το τι θα φας... εσύ μόνο παρήγγειλε! Γιατί με κάθε τσίπουρο να φέρνει στο τραπέζι και διαφορετικούς μεζέδες σύμφωνα με τη Βολιώτικη συνήθεια.
Στο «Σχάρες και τηγανιές» μπορείς να διοργανώσεις τα πιο καλοκαιρινά γενέθλια του παιδιού σου. Οι γονείς θα απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους σ' ένα υπέροχο περιβάλλον, ενώ τα παιδάκια θα παίξουν και θα διασκεδάσουν, περνώντας αξέχαστα, στις κούνιες, τις τραμπάλες, τις τσουλήθρες και τα παιχνίδια του ειδικά διαμορφωμένου παιδότοπου.
Ιδανικός προορισμός και για τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη για την οικογένεια και την παρέα. Επιλέξτε να πιείτε ένα ποτό ή δροσιστικό κοκτέιλ στο μπαρ, ή χαλαρώστε σ' ένα τραπέζι απολαμβάνοντας τη μπύρα ή το τσίπουρο με τις γευστικές προτάσεις του μάγειρα. Η μουσικούλα και η μαγευτική θέα της φωτισμένης Βέροιας θα σας ταξιδέψει. Θα το βρείτε στο δρόμο για το Νοσοκομείο της Βέροιας.





















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ