Χάλκινη στις παγκορασίδες η Μιχαηλίδου του Φίλιππου Βέροιας (ΦΩΤΟ)

Πολλά συγχαρητήρια στις μικρές παγκορασίδες μας 1ης χρονιάς για την εξαιρετική παρουσία τους στον προκριματικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Πύρρος Δήμας στο Λιτόχωρο Κατερίνης στις 10 και 11 Ιουνίου. Η Μιχαηλίδου Ελευθερία παρ όλο που έκανε μικρά λάθη στα προγράμματά της κατάφερε να είναι 3η στο σύνθετο ατομικό μεταξύ 73 αθλητριών που συμμετείχαν στην κατηγορία της συγκεντρώνοντας 36.650 βαθμούς και πήρε Xάλκινο Μετάλλιο. Αναλυτικά ήταν 3η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, 4η στο στεφάνι, 4η στο σχοινί και 4η στην μπάλα.
Η Ντόκα Ιωάννα με πολλές ατυχίες στο πρόγραμμα της με το στεφάνι όμως φανερά βελτιωμένη από τον προηγούμενο αγώνα κατέλαβε την 15η συγκεντρώνοντας 29,750 βαθμούς.

Η Δοξοπούλου Μελίνα και η Ντόκα Ελένη επίσης είχαν πολύ καλύτερη απόδοση από τον προηγούμενο αγώνα αλλά αφήνοντας το άγχος να τις καταβάλει τελικά κατέλαβαν την 21η και 22η θέση αντίστοιχα στην γενική κατάταξη και η Στήθου Ελένη Άννα παρόλο που συμμετείχε μόνο στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και στο πρόγραμμα με μπάλα άφησε πολύ ωραίες εντυπώσεις και μάλιστα με τον βαθμό της στην μπάλα βοήθησε στην γενική κατάταξη της ομάδος.

Ευχόμαστε στα κορίτσια μας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στους τελικούς αγώνες αυτής της κατηγορίας που θα πραγματοποιηθούν στον Βόλο στις 24 και 25 Ιουνίου. Πολλά συγχαρητήρια και στην προπονητική μας ομάδα Χαβιαροπούλου Ηρώ, Μωυσιαδου Κατερίνα και στην δασκάλα μπαλέτου και χορογράφο Κνυάζεβα Ναταλία.Δημοφιλείς αναρτήσεις