Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Παλιό Ποδήλατο»: Ένας καλοκαιρινός παράδεισος λίγο έξω από τη Βέροια! (ΦΩΤΟ)

Μόλις 5 λεπτά από την πόλη της Βέροιας, το «Παλιό Ποδήλατο» στη Ραχιά κρύβει έναν καλοκαιρινό παράδεισο. Έστρωσε τα τραπεζάκια στην όμορφη αυλή του και μας περιμένει να απολαύσουμε καλό και οικονομικό φαγητό. Το «Παλιό Ποδήλατο» φημίζεται για τα κρεατικά του, που συνδυάζονται άψογα με τους χειροποίητους μεζέδες, τις φρέσκες σαλάτες και το
άφθονο δροσερό κρασί, τσίπουρο και παγωμένες μπύρες. Απολαύστε τα στη σκιά που προσφέρουν τα δέντρα και το πράσινο της αυλής.
Το «Παλιό Ποδήλατο», πέρα από αγαπημένο στέκι της παρέας, είναι ιδανικό και για όλη την οικογένεια, καθώς διαθέτει και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα μικρά παιδιά, με παιχνίδια, τσουλήθρα και τραμπολίνο, για να απασχοληθούν ευχάριστα την ώρα πριν και μετά το φαγητό. Έτσι ώστε και εσείς να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης. 
Νόστιμο, ποιοτικό φαγητό, που τις Κυριακές έχει και μερακλήδικες προσθήκες... Το «Παλιό Ποδήλατο» ανάβει τις σούβλες και μας προσφέρει κεμπάπ χοιρινά και αρνίσια, κοκορέτσια, και άλλα κρεατικά για τους ψαγμένους κρεατοφάγους. Κάντε ένα τηλέφωνο στο 6975634866, κλείσετε και ένα τραπεζάκι και απολαύστε!














ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ