Quantcast

http://picasion.com/

Ληστής έπεσε από το μπαλκόνι και τραυματίστηκε - Συνελήφθη στο Νοσοκομείο

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ «ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥ»
Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άνω Πόλης, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν άμεσα στη Θεσσαλονίκη χθες (3-6-2017) τα ξημερώματα 2 άτομα ηλικίας 40 και 41 ετών, για
απόπειρα διάρρηξης διαμερίσματος στην Αλεξάνδρεια. Ειδικότερα, ο 41χρονος με την μέθοδο της αναρρίχησης επιχείρησε να διαρρήξει διαμέρισμα ιδιοκτησίας 46χρονου και στην προσπάθεια του έπεσε και τραυματίστηκε.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που τον ανέμενε ο 40χρονος συνεργός του και διέφυγαν.

Άμεσα εκδόθηκαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άνω Πόλης σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου μετέβησαν για την παροχή των πρώτων βοηθειών στον 41χρονο.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τα ξημερώματα της 30-5-2017, εφαρμόζοντας την ίδια μεθοδολογία, διέρρηξαν μπαλκονόπορτα διαμερίσματος στην Αλεξάνδρεια ιδιοκτησίας 38χρονου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Το παραπάνω αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε, ενώ κατασχέθηκε και ένας αυτοσχέδιος γάντζος που βρέθηκε στον χώρο της απόπειρας διάρρηξης του διαμερίσματος.

Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ