Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλοκαιρινή φύλαξη στον «Μικρό Πρίγκηπα», με πρωινό, μεσημεριανό και δημιουργικά εργστήρια

ΜΕ 1€ ΤΗΝ ΩΡΑ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ
Σε λίγες μέρες πλησιάζει η στιγμή που όλα τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία! Η στιγμή όπου τα σχολεία θα κλείσουν και θα ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές! Ο «Μικρός Πρίγκηπας» θέλοντας να βοηθήσει τους γονείς που εργάζονται, θα ξεκινήσει όπως και κάθε χρόνο, την καλοκαιρινή φύλαξη παιδιών από τις 16 Ιουνίου και για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία. Η καλοκαιρινή φύλαξη λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ., ενώ τα δημιουργικά μας εργαστήρια από τις 11 π.μ. έως και τη 1 μ.μ., τα οποία θα επιμελούνται οι έμπειροι παιδαγωγοί μας. Με χρέωση 1 μόλις ευρώ την ώρα συμπεριλαμβανομένου γεύματος (*ελάχιστη χρέωση 4 ευρώ, ειδικές τιμές για αδερφάκια). 
Σερβίρεται πλούσιο πρωινό κατά τις 10 π.μ. το οποίο περιλαμβάνει κρουασάν, φρέσκα ψωμάκια με μαρμελάδες διαφόρων γεύσεων, με μερέντα για τους λάτρεις της σοκολάτας, με αλλαντικά/τυροκομικά. Μετά το τέλος των δημιουργικών εργαστηριών ακολουθεί το μεσημεριανό, το οποίο περιλαμβάνει hotdog ή τοστ με χυμό και φρούτο.
Οι πρώτες μέρες της φύλαξης(15/6 - 19/6) αποτελούν μέρες γνωριμίας και προσαρμογής των παιδιών, ενώ από τις 19/6 ξεκινάνε κανονικά τα εργαστήρια. Κάθε εβδομάδα το θέμα θα αλλάζει, ανακοινώνοντας τα θέματα της επόμενης εβδομάδας κάθε Σαββατοκύριακο. 
Ενδεικτικές δραστηριότητες: χειροτεχνίες, κατασκευές, κολλάζ, μουσικοκινητικές και ψυχοκινητικές δραστηριότητες, μαγειρική, χορός, μουσική, ομαδικά παιχνίδια κ.ά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

8:00 – 9:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
9:00 – 10:00 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
10:00 – 11:00 ΠΡΩΙΝΟ
11:00 – 13:00 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
13:00 – 14:00 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
14:00 – 15:00 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΑΙΝΙΑ, ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο «ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ» φροντίζει για εσάς και τους μικρούς του φίλους και σας περιμένει να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο και δημιουργικό καλοκαίρι με πολύ παιχνίδι, χορό και γέλιο!

Εμπιστευτείτε τη καθημερινή ψυχαγωγία και φύλαξη των παιδιών σας στις έμπειρες παιδαγωγούς του «ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ», στον πιο καθαρό και ασφαλή παιδότοπο της Βέροιας!!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.: 23310 60703

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ