Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μεταμόσχευση μαλλιών πόλος Ιατρικού Τουρισμού για την Ελλάδα

Μια σπουδαία διάκριση για τη χώρα μας, αλλά και τον Ιατρικό Τουρισμό πέτυχε η εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, Advanced Hair Clinics, η οποία στα Διεθνή Βραβεία Ιατρικού Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο στη Κροατία, κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον κόσμο και
μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, απάντησε σε όλα όσα θέλαμε να μάθουμε σχετικά με τη διάκριση της κλινικής αλλά και τη μεταμόσχευση μαλλιών.
Που οφείλεται η επιτυχία της Advanced Hair Clinics τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο;

«Στην Advanced Hair Clinics παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με αξιόπιστα αποτελέσματα. Οι υψηλές προδιαγραφές της λειτουργίας της κλινικής αλλά και το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες της επιτυχίας μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, 60 κριτές από όλον τον κόσμο αξιολόγησαν το έργο μας και βράβευσαν την κλινική μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως Κορυφαία Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον κόσμο. Μια διάκριση, όπως η συγκεκριμένη, μας εμπνέει να συνεχίσουμε, αναγνωρίζοντας το έργο μας».

Αποτελεί η μεταμόσχευση μαλλιών «ταμπού» για τον σύγχρονο άνδρα;

«Στην εποχή μας, η μεταμόσχευση μαλλιών κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Η απώλεια μαλλιών προβληματίζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες που την αντιμετωπίζουν, αφού πέρα από πρόβλημα εμφάνισης αποτελεί και έναν αρνητικό παράγοντα στην ψυχολογία. Αυτή τη στιγμή, αποτελεί την πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση στους άνδρες στο Δυτικό κόσμο, ενώ ο τομέας εξελίσσεται καθημερινά με γρήγορο ρυθμό και εντυπωσιακά αποτελέσματα».

Ποια είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών και ποια τα πλεονεκτήματά της;

«Στην Advanced Hair Clinics, η τεχνική που εφαρμόζεται αποκλειστικά είναι η μεταμόσχευση μαλλιών FUE (Follicular Unit Extract). Ο γιατρός, ουσιαστικά, εξάγει ένα προς ένα τα τριχοθυλάκια από τη δότρια ζώνη και τα εμφυτεύει με τον ίδιο τρόπο στη λήπτρια. Σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους, όπως η FUT (strip), η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι ελάχιστα επεμβατική, αναίμακτη χωρίς να αφήνει ουλές και σημάδια. Εκτελείται με τοπική αναισθησία και έχει εξαιρετικά, φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα».


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε παρακάτω:

Advanced Hair Clinics
· Αθήνα: 210 6980451
· Κηφισιά: 210 6232220
· Θεσσαλονίκη: 2310 224240
· Πάτρα: 2610 226562
· Ρόδος: 22410 32700
· Λεμεσός: 00357 25251040

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ