Quantcast

http://picasion.com/

4 χρόνιας λειτουργίας γιόρτασε το «Μ33»

Τα γενέθλιά του είχε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το «Μ33». Το αγαπημένο μας fast - food, επί της οδού Μητροπόλεως, συμπλήρωσε 4 χρόνια ζωής και η διεύθυνσή του μαγαζιού γιόρτασε μ' έναν ιδιαίτερο στολισμό και μια τούρτα που είχε πάνω της σχεδιασμένα... γύρους και λουκάνικα. Αρκετός κόσμος της Βέροιας πέρασε από το κατάστημα για να ευχηθεί στους ιδιοκτήτες και να κεραστεί. Η
Ελένη Ντόντη δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της και όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι η πιο σημαντική επιτυχία του «Μ33» όλα αυτά τα χρόνια.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που το εν λόγω επιχειρηματικό εγχείρημα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο κόσμος της Βέροιας αγκάλιασε την προσπάθειά μας και έδειξε την πλήρη εμπιστοσύνη του. Αυτό για εμάς αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και ευθύνη για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός. Σαν χθες, μου φαίνεται η πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σας περιμένουμε καθημερινά στο «Μ33» για να δοκιμάστε τις γευστικές προτάσεις μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ