Quantcast

http://picasion.com/

Λαζός: «Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που έπεσε ο Φίλιππος»

Απολογιστική συνέντευξη τύπου παραχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 24/5 ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ηλίας Λαζός. Η υποβίβαση της ομάδας στη Γ' Εθνική κατηγορία έχει πίσω της κάποιες ευθύνες, όπως είπε, ευθύνες αυτού που τη δημιούργησε. Έτσι στην
τοποθέτησή του ο Ηλίας Λαζός θέλησε να αναφέρει τους 5 λόγους που αποτελούν το δικό του μερίδιο ευθύνης.
«Δυστυχώς δεν αντέξαμε. Αν ήμασταν χωρίς ταυτόχρονους τραυματισμούς θα ήμασταν μέσα στην 8άδα. Πρώτη φορά που η παραμονή κρίθηκε στις 12 νίκες και δυστυχώς δεν αντέξαμε μέχρι εκεί. Κανένα παράπονο δεν έχω από τους παίκτες, ήταν παλικάρια, όπως και οι προπονητές. Όταν πέφτει κάτι που έχεις δημιουργήσει φταις εσύ. Και για την πτώση της ομάδας κατά 99% φταίω εγώ. Και φταίω για 5 λόγους. 

Φταίω που κάποια πράγματα τα είδα συναισθηματικά και όχι επαγγελματικά. Όπως τότε με τον Paros, που στις 18 Δεκεμβρίου πούλησε την ομάδα, εξέθεσε τους μάνατζέρ του και για 3 μήνες βολόδερνε χωρίς να κάνει τίποτα στη Βέροια. Και όπως με τον Σταυριανίδη, που μας εγκατέλειψε 4 παιχνίδια πριν το τέλος. Οι λόγοι του σεβαστοί αλλά όχι αποδεκτοί.
Φταίω γιατί δεν μπόρεσα να βρω 10.000€ που χρειαζόταν για να πάρουμε ακόμα έναν παίκτη. Προφανώς δεν ενέπνευσα και δεν ενεργοποίησα κάποιους να βοηθήσουν. Φταίω που δεν αποφάσισα να πιστολιάσω παίκτες και προμηθευτές αυτά τα 10.000 προκειμένου να μείνει η ομάδα.
Φταίω γιατί δεν έχω δημόσιες σχέσεις που χρειάζεται η κατηγορία. 
Τέλος φταίω που δεν παίζω στοίχημα. 
Αυτοί οι 5 λόγοι είναι το 99%. Για το 1% φταίει η επίδειξη δύναμης και κατάχρηση εξουσίας κάποιου ή κάποιων διαιτητών που πήρε απόφαση που δεν υπάρχει στα χρονικά, στερώντας μας τον καλύτερό μας παίκτη σε δυο παιχνίδια.

Παρόλα αυτά, του χρόνου θα κάνουμε πρωταθλητισμό. Το επόμενο 15νθήμερο θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να πλαισιώσουμε μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας που θα κάνει πρωταθλητισμό. Δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα η Γ' Εθνική. Θα προσπαθήσουμε να είναι η χρονιά το ελατήριο να πάμε παραπάνω, έχοντας σαν κορμό ανθρώπους που θα εμπνευστούν και θα βοηθήσουν», είπε κλείνοντας ο Ηλίας Λαζός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ