Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η τσιπουρο-μεζεδο-μανία με 2€ συνεχίζεται στο «ouzo's»

Το καλοκαιράκι πλησιάζει και τίποτα πια δεν μας κρατάει μέσα στο σπίτι. Μπορούμε κάθε μέρα να παίρνουμε την παρέα μας και να απολαμβάνουμε ουζάκια και τισπουράκια με μεζεδάκια σε όμορφα μπαλκονάκια; Μπορούμε! Στο «ouzo's» που μας ετοίμασε την απόλυτη μεζεδομανία με 2€! Ο μερακλής μάγειρας μας ετοίμασε 40 διαφορετικά πιάτα, με μεζέδες κάθε είδους, κρεατικά, τυριά, λαχανικά και συνδυασμός, που θα μας έρχονται με κάθε ατομικό τσίπουρο/ούζο/γράπα που θα παραγγέλνουμε!
Καθίστε σε ένα από τα τραπεζάκια του «ouzo's» με την παρέα σας, παραγγείλετε ατομικό μπουκαλάκι τσίπουρο/ούζο/γράπα με ΜΟΝΟ 2€ και θα σας έρχεται μαζί και ένα πιάτο με μεζέ. Στο επόμενο μπουκαλάκι θα έρχεται και διαφορετικός μεζές! Στο επόμενο διαφορετικός και πάει λέγοντας... Εσύ πόσους αντέχεις να γευθείς; Και όλα χειροποίητα, όπως άλλωστε και ολόκληρο το μενού του «ouzo's», που μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά.
Επίσης, στο «ouzo's» μπορείτε να έρθετε μόνο για απολαύσετε το εκλεκτό κρασί του, να ανοίξετε ένα με το ταίρι ή την παρέα σας, να χαλαρώσετε στο όμορφο μπαλκόνι του με θέα την Παλιά Μητρόπολη και να απολαύσετε τις ιδιαίτερες γεύσεις και αρώματα που αναδύουν. Το «ouzo's ouzeria» εξασφάλισε 6 ετικέτες εκλεκτών επώνυμων ελληνικών κρασιών στη χαμηλότερη τιμή της πόλης και σας τα προσφέρει με συνοδεία δυο δωρεάν πιατέλες με χειροποίητα εδέσματα, να συνοδεύουν ιδανικά το διαλεχτό κρασί σας.

Και μην ξεχνάτε το μυστικό που κρύβει η κάρτα του «ouzo's ouzeria»... Μόνο αν το επισκεφτείς το μυστικό θα αποκαλυφθεί!

«ouzo's ouzeria»
Περικλέους 8
Ανοιχτά καθημερινά εκτός Δευτέρας.
Τηλ. 2331125060










ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ