Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εντυπωσιάστηκε η Φώφη Γεννηματά από τη Βιβλιοθήκη Βέροιας

Στην Ημαθία βρίσκεται από το πρωί η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τοπικά στελέχη και επισκέψεις σε επιχειρήσεις του νομού. Το μεσημέρι επισκέφθηκε τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, όπου εκεί την ξενάγησε στους ορόφους της η
βιβλιοθηκονόμος και υπεύθυνη επικοινωνίας της Βιβλιοθήκης. Την πρόεδρο συνόδευαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Κώστας Ασλάνογλου, καθώς και αρκετά τοπικά στελέχη του κόμματος.
Η κ. Γεννηματά δήλωσε κατενθουσιασμένη με τις σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχει η βιβλιοθήκη Βέροιας στο κοινό, ενώ εξεπλάγη θετικά με τον αριθμό των πολιτών που την επισκέπτονται καθημερινά. Συνεχάρη πολλάκις την υπεύθυνη και τους εργαζομένους στη Βιβλιοθήκη για τη δουλειά που γίνεται εκεί καθημερινά, καθώς και για την πλήρη αξιοποίηση των πόρων που δέχθηκε. 
«Συνήθως οι βιβλιοθήκες είναι αποστειρωμένα μέρη. Μένω έκπληκτη με τη δουλειά που γίνεται στη Βιβλιοθήκη σας. Μπράβο που έχετε εκμεταλλευτεί κάθε γωνιά της και κάθε πόρο που έλαβε», είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος. Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη:
















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ