Quantcast

http://picasion.com/

Ένα εκπληκτικό αφιέρωμα του simposio.news στο «Αγορά café-bistro»

Στη Βέροια βρέθηκε ομάδα του simposio.news, του διαδικτυακού magazino για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην εστίαση. Προορισμός της; Το café-bistro Αγορά στον πεζόδρομο της πόλης, που εμείς ήδη έχουμε λατρέψει για όσα μας προσφέρει από το πρωί έως το βράδυ. Το simposio.news το επισκέφθηκε, το γεύτηκε, το έζησε και θέλησε να μεταδώσει την εμπειρία του με τους αναγνώστες του, μέσα από ένα όμορφο αφιέρωμα.

Αγορά café-bistro: Εδώ χτυπάει η καρδιά της Βέροιας
Από την πρώτη μέρα που άνοιξε, ο πυρήνας της φιλοσοφίας του café-bistro Αγορά, ήταν να γίνει το πιο οικείο every day περιβάλλον. Και έγινε! 
Η τοποθεσία του Αγορά café-bistro
Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης σε ένα κομβικό σημείο και το ότι μαζί με ένα γευστικό καφέ απολαύσαμε και όλο το σεργιάνι στον πεζόδρομο ίσως είναι ένας από τους λόγους που κατάφερε να είναι από τα δημοφιλέστερα αλλά και τα πιο αγαπητά στέκια της Βέροιας. 
Café-bistro με άποψη
Ο εσωτερικός χώρος είναι λιτός, κομψός και οικείος. Μας εντυπωσίασε το “ζεστό” περιβάλλον! Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα που αποπνέει και η προσεγμένη διακόσμηση, αποτελούν ιδανική all day επιλογή. Με το που φτάνεις στην είσοδο, κοιτάς ψηλά το τεράστιο δέντρο/φωτιστικό που βρίσκεται στο κέντρο του καταστήματος, καθώς και το πρωτότυπα ντυμένο με επιγραφές από μπαχαρικά μπαρ. 
Ανεβαίνοντας στο στιλάτο πατάρι, που προσφέρεται για πιο prive και ήσυχη κουβεντούλα, οι επισκέπτες απολαμβάνουν την θέα του πολυσύχναστου πεζόδρομου. Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη του Αγορά cafe-bistro κ. Ιωαννίδη Γιάννη, ανακαλύψαμε ότι οι επιλογές στον κατάλογο, έγιναν με γνώμονα την ποιότητα, ώστε να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Μας εξήγησε ότι θέλησε το μαγαζί του να έχει μια διαφορετική φιλοσοφία από τα υπόλοιπα μαγαζιά της Βέροιας.
Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ παρελάσουν πολλές επιλογές γεύσεων. Το Αγορά καφέ-μπιστρό προσφέρει ποικίλους καφέδες εξαιρετικής ποιότητας, γευστικά ροφήματα όπως νόστιμη σοκολάτα, επώνυμα κρασιά, εξαιρετική γράπα, ποικιλίες ποτών, γευστικά κοκτέιλ, διάφορα σνακ, burger, τορτίγιες και στην κυριολεξία μας ξετρέλαναν οι αυθεντικές γλυκές γεύσεις.
Ο φιλόξενος οικοδεσπότης και το ευγενικό προσωπικό σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, προδιαθέτουν όλους τους επισκέπτες να γίνονται σταθεροί θαμώνες του Αγορά cafe-bistro.

All day cafe-bistro για τους Βεροιώτες αλλά και τους ταξιδιώτες

All day cafe-bistro για τους Βεροιώτες αλλά και τους ταξιδιώτες
Πρόκειται για το ιδανικό σημείο συνάντησης, στο διάλειμμα από τη δουλειά, για μετά από τα ψώνια στην αγορά, για κους-κους με φίλους, για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή για ένα απλά… ραντεβού. Αν είστε επισκέπτης; Μην το χάσετε!
Tip: Δοκιμάστε τα γλυκά βαφλάκια Profiteroles (12 φρέσκοψημένα βαφλάκια)


Διεύθυνση: Ιπποκράτους & Κάππου Γωνία, Βέροια Τηλέφωνο: 2331076473

Δείτε το αφιέρωμα ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ