Quantcast

http://picasion.com/

«Hondos Center»: Ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς ξεκίνησε στη Βέροια (ΦΩΤΟ)

Ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου στη Βέροια. Το νέο Hondos Center ήλθε να στεγάσει σε τρεις ορόφους όλα όσα ορίζει ή μόδα, νέες τάσεις του μακιγιάζ, μοντέρνα αρώματα, αποκλειστικότητες και πάνω από όλα, πολλές προσφορές σε όλα τα είδη κάθε ημέρα - όλο το χρόνο. Ξεκινάμε την ξενάγηση μας από τον κάτω όροφο όπου θα βρείτε την 
μεγαλύτερη ποικιλία σε ΒΑΦΕΣ μαλλιών με προσφορές 1+1 δώρο και εκπτώσεις πάνω από 50% όλο το χρόνο. Σαμπουάν, αφρόλουτρα,αποσμητικά, οδοντόκρεμες, είδη ατομικής περιποίησης σε προσφορά 1+1 δώρο και εκπτώσεις -50% που ανανεώνονται κάθε εβδομάδα! Αυτό το διάστημα αγοράζοντας την κρέμα L’oreal προσώπου, σας κάνουμε δώρο την αντίστοιχή νύχτας, τον ορό ή την κρέμα ματιών
Επειδή 0 ήλιος είναι πια έντονος, επιλέξτε το αντηλιακό σας από τα Hondos Center και επωφεληθείτε προσφορές 1+1 δώρο στα Carroten και μεγάλες εκπτώσεις 40% στα αντηλιακά της Loreal.
Ας μην παραβλέψουμε ότι στον κάτω όροφο υπάρχουν όλες οι μεγάλες μάρκες μακιγιάζ με έμπειρες και πλήρως κατηρτισμένες make up artist που θα ανανεώσουν το make up και θα σας δώσουν συμβουλές για τις νέες τάσεις! Κλείστε ραντεβού, για ένα δωρεάν μακιγιάζ μαζί μας.
Στο Ισόγειο, Ο χώρος που όλες οι γυναίκες αγαπάνε. Όλες οι επώνυμες μάρκες καλλυντικών είναι εδώ. Άριστα εκπαιδευμένες σύμβουλοι σας δίνουν απαντήσεις σε όλους τους προβληματισμούς σας και σας ενημερώνουν για όλες τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων και προσφορές, αποκλειστικά στα Hondos Center. Επισκεφτείτε το τμήμα δερμοκαλλυντικών και φυσικών προϊόντων και πάρτε συμβουλές από τη φαρμακοποιό μας.
Στον πρώτο όροφο, Εσώρουχα TRIUMPH. SLOGGΙ, MED, LIDA, BLACKSPADE,SELMARK,SELENE,WALK. Τσάντες και αξεσουάρ GUESS, AMELIE, ρολόγια BREEZE, MICHAEL KORS,CASIO. Μοναδική συλλογή από μαγιό, ERKA MARE, BLUE 4 U, BLUEPOINT, MED, LIDA, PRETTY ME, και πολλά άλλα σε απίθανες τιμές και απρόσμενες προσφορές. Ένας όροφος ιδανικός για τα Πασχαλινά σας δώρα.
Κάντε μια επίσκεψη στο κατάστημα HONDOS CENTER Βέροιας, συμπληρώστε ένα κουπόνι και χωρίς υποχρέωση αγορών, πάρτε μέρος στην κλήρωση για επώνυμα δώρα. Κάθε εβδομάδα και μια κλήρωση!!!



Σας καλωσορίζουμε στο ΝΕΟ HONDOS CENTER BΕΡΟΙΑΣ, κάντε «έξυπνες» αγορές κερδίστε πολλά δώρα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των συμβούλων μας.
Στο νέο HONDOS CENTER ΒΕΡΟΙΑΣ θα σας «κακομάθουμε»!!!

Μ. Αλεξάνδρου 26, Βέροια




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ