Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων για τον εορτασμό του Αγίου Αντωνίου

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας ανακοίνωσε η Τροχαία Βέροιας, για τη Δευτέρα 16/1 και την Τρίτη 17/1, λόγω του εορτασμού του πολιούχου της πόλης μας, Αγίου Αντωνίου. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων και λιτανείας ιερού λειψάνου του Οσίου, αποφασίστηκε η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, καθώς και της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από ώρα 10:00 της 16/1 έως ώρα 24:00 της 17/01 στην οδό Αγίου Αντωνίου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως την συμβολή της με την οδό Βερμίου.

Η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων περιμετρικά της Πλατείας Αγίου Αντωνίου, κατά τις ώρες 17:00 έως 21:00 της 16/1 και ώρες 07:00 έως 12:00 της 17/1.

Η διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων στις κατωτέρω οδούς της πόλης της Βέροιας την 17-01-2017, κατά τις ώρες 10:30 έως 11:30 και μόνο για το απολύτως απαιτούμενο χρονικό διάστημα στο οποίο θα διέλθει η λιτανεία:
- Στις οδούς που περικλείουν την Πλατεία Αγίου Αντωνίου
- Στην οδό Κεντρικής, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βικέλα.
- Στην οδό Μητροπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Βικέλα έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου.
- Στην οδό Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή με την οδό Μαλακούση.
- Στην οδό Μαλακούση, από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολής με την οδό Κεντρικής

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Τμήματος τροχαίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ