Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δωρεάν 5.000 λίτρα πετρέλαιο στους πρόσφυγες της Αγ. Βαρβάρας Βέροιας

Ύστερα από αίτημα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής θα χορηγηθούν άμεσα από τα Ελληνικά Πετρέλαια 140.000 λίτρα πετρελαίου στις Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, όπου τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι ανάγκες είναι αυξημένες εξαιτίας του δριμύτατου ψύχους. Η παροχή δωρεάν πετρελαίου στοχεύει στην κάλυψη άμεσων αναγκών θέρμανσης των περίπου 6.000 μεταναστών και προσφύγων που διαβιούν σε συνολικά δεκατρείς καταυλισμούς υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας. Ανάμεσά τους και το Κέντρο Φιλοξενίας που λειτουργεί στο Στρατόπεδο Αρματωλού Κόκκινου στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας, όπου θα διατεθούν 5.000 λίτρα πετρελαίου.


Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ενισχύει συστηματικά με τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης τα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων, ανθρωπιστικές οργανώσεις, ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φορείς.
Για τον σκοπό αυτό, έχει ήδη διαθέσει δωρεάν περισσότερα από 1.500.000 λίτρα πετρελαίου σε τουλάχιστον 180 σχολεία της χώρας και περισσότερους από 60 Φορείς και Οργανώσεις που επιτελούν κοινωνικό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ