Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ημαθίας και Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε μια γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην Βέροια. Ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Θοδωρής Τσιμτσιρίδης. Οι Φαρμακοποιοί ευχήθηκαν σ' όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και το 2017 να φέρει υγεία,
αγάπη και ευτυχία! Η όμορφη βραδιά συνοδεύτηκε με άφθονο αλκοόλ και γνήσια λαϊκή μουσική, με το κέφι να απογειώνεται στα ύψη. 
Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ημαθίας – Πέλλας, ξεκινώντας το 1982 με τριάντα πέντε (35) Φαρμακοποιούς, κατόρθωσε μέσα σε 30 χρόνια να αυξήσει τη δύναμη του εντάσσοντας το 99% των Φαρμακείων της Ημαθίας και το 55% των Φαρμακείων της Πέλλας, απαριθμώντας σήμερα 171 Μέλη και 45 Πελάτες.
Από όταν πρωτοεμφανίστηκε κατέλαβε μια σταθερή ανοδική πορεία από πλευράς αύξησης τζίρου και Μελών Πελατών, ώστε να βρίσκεται σήμερα στην πρώτη δεκάδα σε πωλήσεις μεταξύ των 27 Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών της χώρας. Στόχος του Συνεταιρισμού ήταν και είναι η καθημερινή εξυπηρέτηση των Φαρμακοποιών μέσα από την παροχή υπηρεσιών και την επικοινωνία τόσο με τα Φαρμακεία Μέλη όσο και με τους καταναλωτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ