Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από τα Παλατίτσια Ημαθίας... στα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα της Ρωσίας!

Τον συνεργάτη της τα τελευταία χρόνια Γιάννη Περκουλίδη, βράβευσε η ΚΕΠΑ Βέροιας το βράδυ της Κυριακής στο Χώρο Τεχνών. Λίγο πριν την έναρξη του «Καρυοθραύστη» που παρουσίασαν τα Κρατικά Μπαλέτα Μόσχας, ο διευθυντής της ΚΕΠΑ Γιάννης Καμπούρης κάλεσε τον κ. Περκουλίδη στη σκηνή και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον πολιτισμό,
όχι μόνο της Βέροιας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Ο Γιάννης Περκουλίδης που κατάγεται από τα Παλατίτσια και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, 82 χρονών σήμερα, εξακολουθεί να εργάζεται με πάθος και να υπηρετεί την τέχνη, καταφέρνοντας να φέρνει στη χώρα μας τεράστιες παραγωγές και σχήματα του εξωτερικού. 
Η φιλαρμονική του Λονδίνου, της Πράγας, του Βουκουρεστίου αλλά και Λυρικές Σκηνές, Χορωδίες, Θέατρα και τα τελευταία χρόνια μπαλέτα από τη Ρωσία, είναι μερικά από αυτά, ενώ συνεργάστηκε και με όλα τα μεγάλα ονόματα της Ελλάδας την χρυσή περίοδο του '60.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με μεγάλα σχήματα της Ρωσίας και αγαπά τη Βέροια όπου και ζουν οι συγγενείς του. Με την ΚΕΠΑ η συνεργασία του μετρά αρκετά χρόνια και έχει αποδειχθεί ένας υπέροχος συνεργάτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ