Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πρώτο θέμα» η Βέροια στα κανάλια της Λευκορωσίας!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Την τιμητική της έχει αυτές τις ημέρες η Βέροια και κατ' επέκταση ολόκληρη η Ημαθία από την παρουσία μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιογράφοι των δύο μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών της Λευκορωσίας, βρίσκονται από τη Δευτέρα στη Βέροια καλεσμένοι της Novacert στα
πλαίσια προγράμματος προώθησης των εξαγωγών, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα φρούτα της Ημαθίας, αλλά και να αναδείξουν την περιοχή μας, ως τουριστικό προορισμό.
Η δημοσιογραφική ομάδα ξεναγήθηκε σε συνεταιρισμούς και έδειξε εντυπωσιασμένη από την οργάνωση και την λειτουργία των μονάδων.
Είχαν σύντομες συνομιλίες τόσο με τις διοικήσεις των εργοστασίων, όσο και με τους εργαζόμενους, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε στην περαιτέρω συνεργασία των δύο χωρών. Επισκέφθηκαν επίσης την Βεργίνα και το βήμα του Αποστόλου Παύλου ενώ συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη και τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη. Στη δημοσιογραφική αποστολή παρατέθηκε επίσημο δείπνο παρουσία των προέδρων του εμπορικού επιμελητηρίου και του εμπορικού συλλόγου.











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ