Quantcast

http://picasion.com/

«Αλέφαντος»: Qu 'est ce que c' est Μπακασέτας;

Πάμε να μιλήσουμε για την Εθνική Ελλάδος. Αυτοί οι παίκτες δεν πρόκειται να παίξουν τη μεγάλη μπάλα, όμως δεν είναι παίκτες για πέταμα, ο Καρνέζης, ο Τοροσίδης, ο Μανωλάς, ο Παπασταθόπουλος, ο Μάνταλος, ο Μήτρογλου, ο Καρέλης, ο Σταφυλίδης που μου άρεσε πολύ. Πάνε στην ουσία με αυτόν τον προπονητή και παίρνουν τους βαθμούς. Βέβαια, ως τώρα με
ανύπαρκτες ομάδες παίζεις, με το Γιβραλτάρ, την Κύπρο και την Εσθονία. Οι Εσθονοί είχαν έναν απαράδεκτο προπονητή που ήταν όσα φάμε και όσα βάλουμε. Καμία οργάνωση πίσω. Μπροστά ήταν καλύτεροι αλλά τα έχαναν. Αν έπαιζες με σοβαρό αντίπαλο που είχε παίκτες κλάσης και έτρωγες τόσες ευκαιρίες, θα σου τα είχανε κολλήσει τα γκολ.
Την πρώτη θέση θα την πάρει το Βέλγιο, το παρακολουθώ να είναι μακράν η καλύτερη ομάδα. Για τη δεύτερη θέση θα παλέψουμε με τη Βοσνία, αν την πάρουμε θα παίξουμε με άλλη δεύτερη ομάδα που θα είναι και εκείνη δυνατή. Πάντως όλοι χαιρόμαστε ως τώρα με τους 9 βαθμούς. Είχε δύο δυνατές απώλειες η Εθνική χθες με Τοροσίδη και Παπασταθόπουλο. Ο Σταφυλίδης γρήγορος, πολύ καλός, με πάθος, δεν ήταν μόνο ότι έβαλε το γκολ, μου άρεσε πολύ. Ο Μάνταλος είναι πολύ καλός παίκτης, το έχω ξαναπεί. Ο Μπακασέτας δεν φαινόταν. Αργός και κουραστικός στο παιχνίδι του. Qu 'est ce que c' est Μπακασέτας; Δεν με πείθει! Ο Μήτρογλου δραματικός ήταν σε αυτό το ματς. Ο Καρέλης ήταν πολύ καλός. Και ο Καρνέζης πολύ καλός. Με την Βοσνία, θα είναι το κρίσιμο σταυροδρόμι. Αν το πάρεις το ματσάκι, τους αφήνεις πίσω έξι βαθμούς και αν υποθέσουμε ότι έχουν φάει πολλά γκολ σε αντίθεση με εμάς που έχουμε δεχθεί μόλις ένα, τότε τους νικάμε και στην ισοβαθμία. Άρα 7 βαθμούς. Θα περιμένω να δω πως ο Σκίπε θα στήσει σε αυτό το παιχνίδι την ομάδα. Τώρα θα περάσει τις σοβαρές εξετάσεις. Όσον αφορά τη Βέροια τώρα. Η «Βασίλισσα» έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος καίγεται για τους βαθμούς. Αν παίξουμε πειθαρχημένα και έξυπνα μπορούμε να τσιμπήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Και η ισοπαλία είναι πολύ καλό αποτέλεσμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ