Χωρίς νερό Μακροχώρι και Ταγαροχώρι

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι: Σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 θα γίνει διακοπή νερού από την ώρα 09:00 έως 15:00, στη Δημοτική Κοινότητα Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας και από 08:30 έως 14:30 στη Συνοικία Ταγαροχώρι, λόγω εργασιών αποκατάστασης σε βλάβες σε κεντρικούς αγωγούς στις ίδιες περιοχές. Σε σχέση με τις συχνές βλάβες το τελευταίο διάστημα, θα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές ότι αυτές γίνονται κυρίως στο παλαιό δίκτυο.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση.
Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης καταβάλλουν προσπάθειες ώστε οι εργασίες να αποκατασταθούν το γρηγορότερο δυνατόν. Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις