Quantcast

http://picasion.com/

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Γηροκομείου Βέροιας (ΦΩΤΟ)

Τα εγκαίνια της ανακαινισμένης πτέρυγας γυναικών «Αντωνίου Κρετσόβαλη» στο Γηροκομείο Βέροιας, πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10. Σύσσωμα τα Διοικητικά Συμβούλια της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειου Γηροκομείου Βέροιας» και του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους των εκκλησιαστικών, πολιτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών της πόλης, καθώς και πλήθος φίλων του Γηροκομείου, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το τεράστιο αυτό έργο που πραγματοποιήθηκε με τη δωρεά του κ. Αντωνίου Κρετσόβαλη. Ανάμεσά τους οι βουλευτές Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου και Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο Μητροπολίτης Βέροιας που τέλεσε και τα εγκαίνια.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το λόγο πήραν ο βεροιώτης ιατρός και αντιπρόεδρος του ΔΣ του Γηροκομείου και πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής της δωρεάς Γιάννης Μούρτζιος, η πρόεδρος του Ιδρύματος κα Μαίρη Κάτσιου, ο ίδιος ο δωρητής Αντώνης Κρετσόβαλης, καθώς και ο Μητροπολίτης, που ενίσχυσε μάλιστα και το έργο του Γηροκομείου με μια δωρεά 4000 ευρώ. 
Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο, με πλήρη ανακαίνιση των χώρων, που μεταμόρφωσε την πτέρυγα σε μια μονάδα ξενοδοχειακού τύπου, με πανέμορφους και πεντακάθαρους χώρους, ιδανικούς για την άνετη διαβίωση των τροφίμων του Γηροκομείου. 
Αμέσως μετά την τέλεση των εγκαινίων, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους ανακαινισμένους χώρους της Πτέρυγας, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο χώρο εκδηλώσεων του Γηροκομείου.
Η δωρεά αυτή έρχεται να προστεθεί σε αυτές του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος το 2012 για εργασίες ανακαίνισης και αγορά σημαντικού εξοπλισμού και θέρμανσης και της Χρυσούλας Χαρίση το 2013, για την ανακαίνιση της πτέρυγας ανδρών του Γηροκομείου, στη μνήμη του συζύγου της Σπύρου Σαββαϊδη, που και το όνομά του έφερε η νέα πτέρυγα. Γεγονός που αποδεικνύει πως οι δραστηριότητες των Διοικήσεων των δυο Δ.Σ. και των κυριών Δόξας Μούρτζιου και Μαίρης Κάτσιου, έχουν καταφέρει μέσω δωρεών να αναμορφώσουν πλήρως τις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου Βέροιας και να το αναγάγουν σε πρότυπο στην Ελλάδα. 





















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ