Quantcast

http://picasion.com/

Επικράτηση του ΑΟΚ στο τοπικό «ντέρμπυ» 59-75 τον Ζαφειράκη στη Νάουσα

Πειστική εμφάνιση από τον ΑΟΚ Βέροιας, που επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και επικράτησε με σκορ 59-75 του Ζαφειράκη στο ΔΑΚ Νάουσας. Ένα παιχνίδι με έντονο το τοπικό στοιχείο και αρκετό κόσμο στις κερκίδες, διεξήχθη σήμερα (15/10) στην πόλη της Νάουσας, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και όταν ο Ζαφειράκης ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο 10λεπτο και μείωσε τη διαφορά, η παρουσία του Γιάννη Λέφα στην άμυνα και τα καθοριστικά του ριμπάουντ, έδωσαν την ευκαιρία για γρήγορες επιθέσεις στον ΑΟΚ, σε ένα σημείο - κλειδί της αναμέτρησης.

Εξαιρετικός αμυντικά και ο Γιώργος Γιαννουζάκος, που επίσης "κατέβασε" πολλά ριμπάνουντ, ενώ επιθετικά ο ΑΟΚ πήρε σημαντικό σκοράρισμα τόσο από τον Μάντζο (22 πόντους με 4 τρίποντα) όσο και από τους Γκανά και Καπνά, που ακολούθησαν στη σχετική λίστα των σκόρερς.

Από την άλλη πλευρά, εξαιρετικός ήταν ο Τσακίρης για τον Ζαφειράκη που σημείωσε 22 πόντους, ενώ ο Τούφας έδωσε αρκετές λύσεις σημειώνοντας 12.

Δεκάλεπτα: 13-18, 30-35, 46-57, 59-75

Οι πόντοι του ΑΟΚ:
Τρομπούκης 9, Ουσουλτζόγλου 6, Χρυσάφης 4, Γκανάς 12 (1), Στεργιούλας, Πάππου, Καπνάς 10, Τυριακίδης 3, Μάντζος 22 (4), Λέφας, Γκεκόπουλος, Γιαννουζάκος 7 (2)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ