Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια και το Φεστιβάλ Ροδάκινου η εκπομπή «Στην Κουζίνα με τον Άρη» (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Την Ημαθία επισκέφθηκε η εκπομπή μαγειρικής του ΣΚΑΪ «Στην Κουζίνα με τον Άρη», καθηλώνοντας χθες το απόγευμα στους δέκτες τους τους Βεροιώτες που την περίμεναν με αγωνία. ο Σεφ Άρης Τσανακλίδης βρέθηκε στην πόλη μας στα τέλη Μαΐου, με αφορμή τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Ροδάκινου, από τον Τουριστικό Όμιλό Βέροιας και την Κοινοπραξία
Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας. Με την ευκαιρία αυτή επισκέφθηκε οινοποιία, φάρμες, φούρνους, εξερευνώντας έτσι και δοκιμάζοντας όλες τις μοναδικές γεύσεις που βγάζει η Ημαθία. 
Η περιήγηση στη Βέροια ξεκινά από το Φεστιβάλ Ροδάκινου, το οποίο αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την ανάδειξη και προώθηση του ροδάκινου στην ευρύτερη αγορά. Για το Φεστιβάλ Ροδάκινου που διοργανώθηκε, αναβιώθηκε στην ουσία, από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας, μίλησε στον Σεφ Άρη Τσανακλίδη ο πρόεδρος του Ομίλου Ζήσης Πατσίκας. Στη συνέχεια ο Σεφ συμμετείχε στη γιορτή, μαγειρεύοντας συνταγές βασισμένες στο ροδάκινο. Επισκέφθηκε το Κτήμα Καλαϊτζή όπου δοκίμασε τοπικά κρασιά και περιηγήθηκε στους χώρους του, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκε στη φάρμα Μπουντζόλας και ετοίμασε τηγανιά. 



Η κ. Κόγια, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου φούρνου μας δείχνει τη συνταγή για την παραδοσιακή βλάχικη τσουκνιδόπιτα και ξεσκέπαστη γαλατόπιτα, ενώ διάλεξε τον εξοπλισμό της κουζίνας του από τον Κοντόπουλο.





Το ταξίδι συνεχίστηκε στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου Μπουτάρη στη Νάουσα, όπου και έκλεισε το οδοιπορικό στην Ημαθία μαγειρεύοντας. Δείτε ολόκληρη την εκπομπή ΕΔΩ















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ