Quantcast

http://picasion.com/

Μεγάλος χορηγός του Φίλιππου η «NOVACERT»

Την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την "Novacert" ανακοινώνει το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Φίλιππου Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω εταιρεία, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη συμβουλευτική εταιρεία στον τομέα της σε πανελλαδικό επίπεδο, αναλαμβάνει τον τίτλο του μεγάλου χορηγού του τμήματος και το λογότυπό της θα κοσμεί το μπροστά μέρος
της φανέλας της ομάδας, όπως επίσης θα συνοδεύει την ομάδα και σε όλες τις εκδηλώσεις, αγωνιστικές και μη, στις οποίες συμμετέχει. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Λαζός Ηλίας δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά και περηφάνεια καλωσορίζουμε και φέτος και μάλιστα σε πολύ αναβαθμισμένο ρόλο την εταιρεία NOVACERT στο πλευρό της ομάδας μας. Οι άνθρωποι της εταιρείας, οι οποίοι είναι και ένθερμοι φίλοι του αθλήματος, έχουν αντιληφθεί και εκτιμήσει την μεγάλη και πολυεπίπεδη προσπάθεια που γίνεται από όλους μας στο τμήμα και αποφάσισαν να συνδράμουν σ' αυτήν με έναν τρόπο που για μας είναι καθοριστικός και υπερπολύτιμος, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη και την οικονομική συγκυρία που βιώνουμε. Είναι μεγάλη υπόθεση εταιρείες τέτοιου βεληνεκούς με έδρα την περιοχή μας και με τέτοια δυναμική να βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν τον υγιή αθλητισμό και την τοπική κοινωνία κατ' επέκταση. Θα ήθελα πιο συγκεκριμένα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κο Ταμπαρόπουλο Αθανάσιο (διευθύνοντα σύμβουλο) και τον κο Στεργίου Ιωάννη (εμπορικό διευθυντή) που ορμώμενοι από την αγάπη τους για το μπάσκετ, μοιράζονται το όραμά μας και με τον τρόπο τους συμβάλλουν στην επίτευξή του».

Η NOVACERT, με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και γραφεία στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις και πρωτοποριακές υπηρεσίες μέσω καινοτόμων τεχνολογιών, που προσδίδουν προστιθέμενη αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον αγροδιατροφικό τομέα της χώρας.
Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η NOVACERT, την έχουν καθιερώσει σε ηγετική θέση στη διαχείριση και υλοποίηση προγραμμάτων προβολής και προώθησης νωπών και μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτων χωρών καθώς και στους τομείς της ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών, ανάπτυξης, εφαρμογής και πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας.
Η εταιρεία διαθέτει μακρά εμπειρία στη σύνταξη, διαχείριση και υλοποίηση επενδυτικών και αναπτυξιακών σχεδίων και προγραμμάτων, καθώς επίσης και την εκπόνηση τεχνικοοικονομικών μελετών. Συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας. Η NOVACERT διαθέτει αναγνώριση από το ΥΠΑΑΤ ως πειραματική μονάδα η οποία μπορεί να διεξάγει βιολογικές δοκιμές και πειράματα αγρού με σκοπό τη μελέτη, αξιολόγηση και παρουσίαση των αποτελεσμάτων για νέες δραστικές ουσίες, λιπάσματα, νέες ποικιλίες και υβρίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ