Quantcast

http://picasion.com/

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βέροιας

Από το γραφείο Τύπου της Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Παντελεήμων, από την Τρίτη 30 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Αναλυτικά το πρόγραμμα: Την Τρίτη 30 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου
Αλεξανδρείας.
Την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό επι τη εορτή της Αγίας Ζώνης στο Νεοχώρι Αλεξανδρείας.
Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά και εν συνεχεία θα τελέσει μνημόσυνο (τρίμηνο) υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Σταυροπηγίου κυρού Αλεξάνδρου.
Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας επί τη εορτή της Αγίας Ιερουσαλήμ και των τέκνων αυτής.
Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί στην Τίμια Κάρα του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών Χαλάστρας και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό.
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών Χαλάστρας
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στα Μάλγαρα.
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερά Μονή Παναγίας Καλλίπετρας Σκήτης Βεροίας.
Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουγήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ