Ο πιο εύκολος τρόπος για να μάθεις να σφυράς!

Αν εδώ και καιρό προσπαθείτε να μάθετε να σφυράτε και δεν μπορείτε να τα καταφέρετε με κανέναν τρόπο, τότε σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα! Ο «Βεροιώτης» μοιράζεται μαζί σας τον πιο εύκολο τρόπο για να μάθετε να σφυράτε! Ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες. Είναι πιο εύκολο απ' όσο φανταζεστε. Με λίγη προσπάθεια θα το καταφέρετε σίγουρα. Βήμα 1. Αρχικά
φτιάξτε το γράμμα «Α» με την βοήθεια των δεικτών και των μεσαίων δακτύλων, ενώ με τα υπόλοιπα δάκτυλα σχηματίστε μια γροθιά.


Βήμα 2. Τραβήξτε τα χείλη προς τα μέσα, καλύπτοντας τα δόντια σας. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, για αυτό και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετές προσπάθειες μέχρι να καταλάβετε πόσο βαθιά πρέπει να τραβήξετε τα χείλη σας.


Βήμα 3. Τώρα θα πρέπει να κρύψετε την γλώσσα σας μέσα στο στόμα σας. Χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα σας σπρώξτε απαλά την γλώσσα προς τα μέσα, πιέζοντας απαλά το κάτω μέρος της άκρης της γλώσσας. Η γλώσσα σας θα πρέπει να πάρει ένα σχήμα τόξου μέσα στο στόμα σας. Πρέπει περίπου να μπει το μισό δάκτυλο μέσα στο στόμα.
Βήμα 4. Ξεφυσήξτε από την τρύπα που δημιουργήθηκε. Αν αισθάνεστε πως ο αέρας περνάει μόνο από το κάτω χείλος, τότε τα κάνατε όλα σωστά. Αν νομίζετε πως περνάει αέρας και από το πάνω χείλος, τότε απλά κλείστε προσεκτικά με τα δάκτυλα τα κενά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις