Quantcast

http://picasion.com/

Πέντε λόγοι για τους οποίους οι Βεροιώτες γίνονται άπιστοι

Πάνω από τους μισούς Βεροιώτες θα απατήσουν το ταίρι τους κατά τη διάρκεια του γάμου. Αυτά λένε οι παρατηρήσεις του «δαιμόνιου» και συμφωνούν και με τις διεθνείς έρευνες. Η ερωτική και η σεξουαλική επαφή είναι από τους βασικούς παράγοντες που καθορίζουν μια σχέση και διατηρούν σε υγιή κατάσταση ένα γάμο. Για ποιο λόγο όμως οι Βεροιώτες οδηγούνται στην απιστία; Δείτε μερικούς από τους βασικούς λόγους σύμφωνα με τον αλάνθαστο σε κάτι τέτοια «δαιμόνιο»:

1. Οικειότητα

Ή αλλιώς η υπερβολική οικειότητα ανάμεσα στο ζευγάρι κάνει τον 
Βεροιώτη να βλέπει διαφορετικά τη σύντροφό του έχοντας μεγαλύτερες τάσεις για απιστία.

2. Καθημερινή τριβή

Τα καθημερινά προβλήματα και η τριβή σε μεγαλύτερο βαθμό πολλές φορές απομακρύνουν το ζευγάρι και μειώνουν τη λίμπιντο. Προσπαθήστε να λύνετε ήρεμα τις διαφορές σας και να μην ξεχνάτε να αφιερώνετε χρόνο στη σχέση σας.

3. Ύπαρξη σεξουαλικού προβλήματος

Όταν ένας 
Βεροιώτης αντιμετωπίζει σεξουαλικό πρόβλημα με τη σύντροφό του, μπορεί να καταφύγει σε κάποια άλλη γυναίκα για να επιβεβαιωθεί και να εντοπίσει τι πραγματικά συμβαίνει.

4. Επικριτική Βεροιώτισσα

Ο άνδρας χρειάζεται μια γυναίκα να τον στηρίζει και να τον επιβεβαιώνει. Μια γυναίκα γκρινιάρα και επικριτική σίγουρα μειώνει τη λίμπιντο και δεν βοηθάει τη σχέση οδηγώντας ενίοτε τον άνδρα σε άλλη αγκαλιά...

5. Έλλειψη συναισθηματικής επαφής

Ο άνδρας μπορεί να νιώσει ενίοτε ότι παραμελείται συναισθηματικά και ότι δεν είναι σημαντικός για την σύντροφό του, σε σχέση με παλαιότερα. Αυτό σε συνδυασμό με τα προβλήματα στη σεξουαλική ζωή μπορεί να οδηγήσουν στην απιστία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ