Quantcast

http://picasion.com/

Τι κοινό έχουν τα Βεροιώτικα τραπέζια; Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»!

Περάσατε; Συγχαρητήρια! Οι κόποι του παιδιού σας έφεραν καρπούς και εσείς καμαρώνεται πλέον για τον νέο φοιτητή στην οικογένεια. Και φυσικά τι συνοδεύει μια τόσο μεγάλη χαρά σε ένα ελληνικό σπίτι; Ένα εορταστικό τραπέζι σε φίλους και συγγενείς για τα συγχαρίκια! Και τι επιλέγουν τα βεροιώτικα σπίτια για τα τραπέζια τους; Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»!
Για την άριστη ποιότητα, τα αγνά και ντόπια κρέατα, τη μεγάλη ποικιλία, τις έτοιμες λύσεις, τη σχέση εμπιστοσύνης, την εξυπηρέτηση, τις σωστές τιμές. 
Θα κάνετε μπάρμπεκιου; Ευχαριστήστε τους καλεσμένους σας με σουβλάκια χοιρινό και κοτόπουλο έτοιμα μαριναρισμένα, σουτζουκάκια και μπιφτέκια με την παραδοσιακή οικογενειακή συνταγή, λουκάνικα χωριάτικα χειροποίητα, σεφταλιές, πανσέτες και κοτόπουλα.
Θέλετε να μεγειρέψετε κάτι πιο μαμαδίστικο; Εντυπωσιάστε τους με χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχάρι 8μηνο ή 12μηνο, με χώρα καταγωγής την Ελλάδα. 
Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» όμως μαγειρεύουν για εσάς, ετοιμάζοντας νόστιμες συνταγές με παραδοσιακές ή και πιο ιδιαίτερες συνταγές, έτοιμες στο ταψάκι τους, που το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να ανάψετε το φούρνο! Ρωτήστε τι μπορούν να σας ετοιμάσουν και απολαύστε ξεκούραστα το τραπέζι σας.


Εμπιστευτείτε μας - Επισκεφτείτε μας - Ρωτήστε μας

-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

 








-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ