Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οδηγίες του ΚΑΠΑ Βέροιας στους ωφελούμενους γονείς για τους παιδικούς σταθμούς

Το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας» ενημερώνει τους ωφελούμενους γονείς πως στο site www.eetaa.gr έχουν αναρτηθεί τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2016-2017. Εκτυπώνοντας την αξία τοποθέτησης (voucher)
από την ειδική εφαρμογή, οφείλουν να προσέλθουν τα κεντρικά γραφεία των παιδικών σταθμών Θ. Ζωγιοπούλου 5, μέχρι και 1 Σεπτεμβρίου για να κρατήσουν θέση και να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα.
Στη συνέχεια, παρακολουθώντας το site www.eetaa.gr θα πρέπει να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο εισόδου, να εκτυπώσουν την σχετική επιβεβαίωση και να την προσκομίσουν τα γραφεία για να θεωρείται έγκυρη η εγγραφή.
Υπενθυμίζουμε ότι στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας, υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις για τους ωφελούμενους του Προγράμματος.
Τα γραφεία των παιδικών σταθμών είναι ανοιχτά καθημερινά 07:00 - 15:00, τηλέφωνα επικοινωνίας 2331022178 και 2331022547.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ