Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας: Βάζουμε μαζί τα Θεμέλια της Επιτυχίας

Στο Γυμνάσιο οι μαθητές αρχίζουν να θέτουν στόχους στον απαιτητικό χώρο της εκπαίδευσης. Στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας Σαφαρίκα - Μπαρμπαρούση βάζουμε μαζί τα θεμέλια της επιτυχίας. Σχεδιάζουμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα ώστε οι μαθητές μας να αποκτούν όλα τα εφόδια για να επιλέξουν, αλλά και να πετύχουν τους στόχους τους.
Θέλοντας να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών και των γονέων, ενισχύουμε με επιπλέον ώρες τα μαθήματα των Ξένων Γλωσσών και της Πληροφορικής. Οι μαθητές μας τελειώνοντας το Γυμνάσιο έχουν πάρει τα πτυχία των Ξένων Γλωσσών και έχουν πιστοποιηθεί στη χρήση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Γι’ αυτό ακριβώς διδάσκουμε:


• τα Αγγλικά δύο (2) επιπλέον ώρες,

• τη Δεύτερη Ξένη Γλώσσα (Γερμανικά ή Γαλλικά) μία (1) επιπλέον ώρα,

• την Πληροφορική μία (1) επιπλέον ώρα

Σε τμήματα ολιγομελή και ομοιογενή, ώστε η διδασκαλία να ανταποκρίνεται στο επίπεδο γλωσσικής κατάρτισης του κάθε μαθητή και επομένως η αφομοίωση της ύλης να είναι ευκολότερη και ταχύτερη.

Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών στηρίζεται πέραν των γνωστών μεθόδων και στη χρήση του διαδραστικού πίνακα ο οποίος κάνει το μάθημα πραγματικά ζωντανό δημιουργώντας πραγματικές γλωσσικές συνθήκες και εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την παιγνιώδη μάθηση.

Στην ίδια φιλοσοφία κινείται και η διδασκαλία της Πληροφορικής, καθώς ο μαθητής μαθαίνει να χρησιμοποιεί τον Η/Υ ως εργαλείο αναζήτησης της πληροφορίας, της αυτενέργειας. 


Στην όλη εκπαιδευτική διαδικασία έχουμε εντάξει δραστηριότητες που δημιουργούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες:

● Η σωματική ευεξία μέσω των ομάδων και των ποικίλων αθλητικών δραστηριοτήτων:

▪ κολύμβηση 
▪ ποδοσφαίρο 
▪ χειροσφαίριση 
▪ καλαθοσφαίριση 
▪ πετοσφαίριση 
▪ υδατοσφαίριση

● Η έκφραση της καλλιτεχνικής ευαισθησίας μέσω της συμμετοχής των μαθητών

▪ στις θεατρικές ομάδες 
▪ στη χορωδία 
▪ στη διδασκαλία χορού

● Η λογική «γνωρίζω τον τόπο μου» μέσω των οργανωμένων εκδρομών οι οποίες αποτελούν ευκαιρία γνωριμίας με το παρελθόν του τόπου μας αλλά και βοηθούν στον οραματισμό του μέλλοντος,

● Η προβολή ταινιών με θέματα συναφή προς διδαχθέντα κεφάλαια σχολικής ύλης,

Ενέργειες που εντάσσονται στη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ των Ι.Ε.Β. για ένα σχολείο, ανοιχτό, ζωντανό, ευχάριστο, δημιουργικό, για ένα σχολείο που επενδύει στο μαθητή.


Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας 
Σαφαρίκα - Μπαρμπαρούση
1ο χλμ Βέροιας – Άμμου
Τηλ. 2331075490
www.iev.gr
iev@otenet.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ