Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήττα με 3-0 για τη Βέροια από τον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα

Με 3-0 έχασε η Βέροια στο φιλικό κεκλεισμένων των θυρών που έδωσε με τον πιό έτοιμο ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Η Βέροια μπήκε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και είχε δύο καλές στιγμές, στο 5' με τον Μίλιεβιτς, που πιεζόμενος από τον Μαλεζά και σε πλάγια θέση σούταρε άουτ και στο 26' σε φάουλ του Άρτσε χτυπημένο με φάλτσα που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γλύκος. Ενδιάμεσα, στο 19' ο Ροντρίγκες είχε επιχειρήσει σουτ που απέκρουσε ο Καντιμοίρης. Από τα μέσα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και με γρήγορους συνδυασμούς από την αριστερή πλευρά έφθασαν σε δύο γκολ με σκόρερ τον Περέιρα.

Στο 29' ο Ροντρίγκες πάσαρε στον Λέοβατς που έκανε έκανε ωραία κίνηση στον χώρο και από πλάγια θέση γύρισε στον ανενόχλητο Περέιρα που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από την καρδιά της περιοχής. Έξι λεπτά αργότερα ο Ο Κροάτης έκανε το ίδιο με την προηγούμενη φάση παίρνοντας, όμως, την μπάλα από τον Ζάιρο. Ο Περέιρα και πάλι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καντιμοίρη.

Ο Βραζιλιάνος Ζάιρο θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ αν δεν έβγαζε τη μόνιμη κακή συνήθεια του να κάνει συνεχώς ντρίμπλες και να εκμεταλλεύεται το κλέψιμο μπάλας που έκανε από την άμυνα της Βέροιας. Η κίνησή του στη συγκεκριμένη φάση εκνεύρισε και τον Βλάνταν Ίβιτς.

Στο 55' ο Ναβαλόφσκι σούταρε άουτ, ενώ ο Σάχοφ σημάδεψε λίγο καλύτερα δύο λεπτά αργότερα, αλλά και πάλι έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη. Στο 62΄ ήρθε ένα πολύ όμορφο γκολ του Μπίσεσβαρ, που έκανε κίνηση προς την περιοχή χωρίς τη μπάλα του έβγαλε έξοχη ασίστ ο Ζάιρο και ο Σουριναμέζος με κοντρόλ με το δεξί και πλασέ με το αριστερό έκανε το 3-0. Ο ρυθμός έπεσε με τις πολλές αλλαγές. Στο 69' Ο Δημητριάδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ και στο 77' η Βέροια απείλησε μετά από αρκετή ώρα. Ο Ναβαλόφσκι σέντραρε και ο Ξόμπλιος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.


Μετά το φιλικό ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι η Βέροια έχει πολλή δουλειά μπροστά της μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό σημείο, καθώς έχουν γίνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46’ Βελλίδης), Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς (63’ Πούγγουρας) Χαρίσης (63’ Δημητριάδης), Σαχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζάιρο (63’ Κοροβέσης), Ροντρίγκες (74’ Αθανασιάδης) , Περέιρα

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (70’ Θ. Παπδόπουλος), Χαροντάκης (52’ Ναβαλόφσκι), Μαραγκός, Σισοκό (70’ Καλί), Μπαλάφας (46’ Τόμας), Αρτσε (63’ Ίγκορ), Γ. Παπαδόπουλος (73’ Λινάρδος), Μίλιεβιτς (73’ Μαυριάς), Φόρτες (52’ Κάλβο), Μεληκιώτης (46’ Ξόμπλιος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ