Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια παραμένει ο Άρτσε, περιμένουν Φόρτες, άδεια ο Άλμπα

Αν και αρχικά δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του, ο Πέδρο Άρτσε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βέροια. Ο Μεξικανός χαφ βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές, καθώς έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στη «βασίλισσα του Βορρά» για δύο ακόμα χρόνια. Από εκεί και πέρα, στον σύλλογο της Ημαθίας περιμένουν την άφιξη του Άλβιν Φόρτες, σύμφωνα με το gazzetta.gr,  Ο 22χρονος Ολλανδός εξτρέμ θεωρείται «κλεισμένος» από τη Βέροια και αναμένεται να μεταβεί και αυτός στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.
Τέλος, ο νεοαποκτηθείς Μιγκέλ Άνχελ Άλμπα επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους, πήρε τρεις μέρες άδεια και μετέβη στην Αργεντινή. Κάποια δημοσιεύματα θέλουν τον 27χρονο εκτρέμ να αποτελεί παρελθόν από τη Βέροια, όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να τονίζουν ότι περιμένουν την επιστροφή του για να δουν αν θα υπάρξουν εξελίξεις.
Σέντερ φορ, δεκάρι και δεξιό εξτρέμ δεν έχουν σχεδόν κανέναν σε αυτές τις θέσεις και ψάχνουν πρώτες επιλογές. Σε συζητήσεις με Αργεντινό επιθετικό και περιμένουν την άφιξή του για να υπάρξουν εξελίξεις. Κανονικά η προετοιμασία χωρίς προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ