Quantcast

http://picasion.com/

«ΣΟΚ» στις Βαρβάρες: Δεν πίστευε στα μάτια του όταν παρέλαβε το αμάξι του από το πλυντήριο!

Μπροστά σε ένα αναπάντεχο θέαμα βρέθηκε ένας Βεροιώτης όταν πήγε να παραλάβει το αμάξι του από το πλυντήριο αυτοκινήτων στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας. Ο ιδιοκτήτης του Ford Mondeo, άφησε το αυτοκίνητό του για βιολογικό καθαρισμό και όταν επέστρεψε λίγες μόνο ώρες αργότερα, αυτό που αντίκρισε πραγματικά τον εξέπληξε... 
ευχάριστα και του ξύπνησε μνήμες από τότε που μόλις το παρέλαβε από την αντιπροσωπεία. Ολοκάθαρα καθίσματα, γυαλισμένα πλαστικά, χειρόφρενο και κιβώτιο ταχυτήτων που λαμποκοπούσαν, χερούλια, τασάκι, ποτηροθήκες, πατάκια... μέχρι και τα λάστιχα της πόρτας και οι αεραγωγοί άστραφταν από καθαριότητα. Και η μυρωδιά; Καινουργίλα!
Που το καθάρισε; Στο ολοκαίνουριο πλυντήριο αυτοκινήτων «Νano Wash», ακριβώς στην είσοδο της Αγίας Βαρβάρας.
Το μεγαλύτερο ΣΟΚ όμως το έπαθε όταν του είπαν την τιμή! Γιατί στο «Νano Wash» σου κάνουν βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητο με ΜΟΝΟ από 40€!!!

Η λεπτομέρεια και η λεπτοδουλειά είναι το φόρτε τους, ενώ όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά και απόλυτα ακίνδυνα, ιδανικά για μωρά! Δείτε στο παρακάτω βίντεο και τις φωτογραφίες την απόλυτη μεταμόρφωση του Ford Mondeo και κλείστε και σεις ραντεβού για το καλύτερο, βαθύτερο και πιο οικονομικό καθάρισμα που έζησε ποτέ το αυτοκίνητό σας. 


ΠΡΙΝ
















ΜΕΤΑ












Το πλυντήριο αυτοκινήτων «Νano Wash» διαθέτει και ράμπα, για καθάρισμα του κάτω μέρους του αυτοκινήτου, ενώ ειδικεύεται και στο καθάρισμα της μηχανής του.
Ξεθαμπώνει και φανάρια, ενώ διαθέτει και το μοναδικό σαπούνι νανοτεχνολογίας. 



Πλήρης καθαρισμός εσωτερικών χώρων - σαλονιού (καθίσματα, πλαϊνά, δάπεδα, οροφή, κονσόλα, χειριστήρια, πορτ μπαγκάζ, αεραγωγοί, ζώνες κλπ). 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6993540778 και 2331505357

- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 40€!!!
- Μέσα - έξω 10€
- Με σαπούνι νανοτεχνολογίας 13€
- Από κάτω 5€
- Μηχανής 5€
- Κέρωμα αυτοκινήτου με κερί νανοτεχνολογίας 2€
- Καθαρισμός συντήρηση δερμάτων, ξεθάμπωμα φαναριών από 15€
- Κάθε Δευτέρα και Τρίτη , με κάθε πλύσιμο μέσα - έξω, ΔΩΡΟ το κάτω


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ