Quantcast

http://picasion.com/

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Σκοράρουν ΠΑΟΚ και Άγιαξ (VIDEO)

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η εβδομάδα που διανύουμε, με τα προκριματικά του Champions League και του Europa League να βρίσκονται στο επίκεντρο. Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να δούμε αναλυτικά τα Προγνωστικά Champions League. Σε νέα εποχή μπαίνει
ο Άγιαξ, καθώς έπειτα από 6 χρόνια ο Φρανκ Ντε Μπουρ αποτέλεσε παρελθόν. Ο 46χρονος τεχνικός έδειχνε να έχει πάρει τις αποφάσεις του πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο θα ήθελε να αποχαιρετήσει μ’ έναν ακόμη τίτλο (πήρε τέσσερις), κάτι που τελικά δε συνέβη με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Ο «Αίαντας» απέτυχε να κερδίσει την αδιάφορη Ντε Γκράαφστσαπ την τελευταία αγωνιστική (1-1), «δωρίζοντας» ουσιαστικά το πρωτάθλημα στην Αϊντχόφεν για δεύτερη σερί σεζόν και προκαλώντας εκνευρισμό, οργή και απογοήτευση στις τάξεις του πάντα απαιτητικού κόσμου του.

Αλλαγή στον πάγκο του Αίαντα


Νέος κόουτς ο Πέτερ Μπος, ο οποίος στα 52 χρόνια του αναλαμβάνει τη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του, να οδηγήσει τον Άγιαξ ξανά στους τίτλους και την ευρωπαϊκή καταξίωση. Φημίζεται για το επιθετικό στυλ παιχνιδιού, λέγεται ότι είναι θαυμαστής του Γουαρδιόλα και ζητά απ’ τους παίκτες του να πιέζουν ψηλά και να επανακτούν γρήγορα την μπάλα. Η ομάδα του έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο τελευταίο φιλικό με τη Μαρσέιγ (2-2), όπου είχε ρυθμό και πολλές καλές ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο μέρος έβγαλε κούραση. «Αν χάσουμε την μπάλα, θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε για να πάρουμε την μπάλα όσο πιο γρήγορα γίνεται κι όχι να τη γυρίσουμε πίσω. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου», είπε χθες.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, ο Άγιαξ πούλησε τους Φίσερ, Φαν ντερ Χορν, Φαν Ράιν και Άντερσεν, κανείς εκ των οποίων δεν μπορεί να θεωρηθεί βασικός. Στον αντίποδα, πήρε τους Κολομβιανούς Κασιέρα (επιθετικός) και Σάντσες (στόπερ), αλλά και τον στόπερ Βέστερμαν, με τον πρώτο να προορίζεται για βασικός και τον τελευταίο να δίνει «μάχη» με τον Φιργκέφερ. Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το ποιος είναι ο Άγιαξ στην Ευρώπη, όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια απ’ τις σπουδαιότερες ομάδες της ιστορίας, που επηρέασαν την εξέλιξη του αθλήματος. Προερχόταν από πέντε σερί παρουσίες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μέχρι πέρυσι να αποκλειστεί απ’ τη Ραπίντ Βιέννης και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ιστορία ξαναγράφεται για τον ΠΑΟΚ, που όπως και το 2010, έτσι και φέτος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ αν θέλει να συνεχίσει να ονειρεύεται το «σεντόνι» του Τσάμπιονς Λιγκ. Άπαντες αισθάνονται ότι κάτι «χρωστούν» στον Αίαντα, το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Βλάνταν Ίβιτς (μέλος της ομάδας του 2010) την ημέρα της κλήρωσης, εντούτοις ουδείς παραγνωρίζει το γεγονός ότι οι Ολλανδοί είναι το φαβορί. Ο δικέφαλος συμμετέχει για 5η φορά στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, δεν έχει καταφέρει ποτέ να παίξει στους ομίλους, έχει να θυμάται μερικά μεγάλα ματς (Άγιαξ, Σάλκε), αλλά και μερικές μαύρες κηλίδες (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ


Ο Ίβιτς κέρδισε το στοίχημα της παραμονής, αφού μεταμόρφωσε τον περσινό ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στην πρωτιά των πλέι οφ. Μέχρι στιγμής οι προσθήκες είναι 8, εκ των οποίων τουλάχιστον οι 6 προορίζονται για την ενδεκάδα. Αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις προς το παρόν οι Σακχόφ, Λέο Μάτος και Τζάλμα Κάμπος, φαίνεται ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο ο στόπερ Κρέσπο. Τελευταίο απόκτημα ο κεντρικός αμυντικός Βαρέλα, ο οποίος πάντως σήμερα είναι εκτός αποστολής. Από πλευράς βασικών, οι Θεσσαλονικείς έχασαν μόνο τους Βίτορ και Μακ (3,5 εκ. ευρώ στη Ζενίτ), για τους οποίους φάνηκε ότι δεν υπήρξε ιδιαίτερος ζήλος παραμονής. Παρελθόν και ο Μπερμπάτοφ, που πέρασε και δεν ακούμπησε.

Πέντε φιλικά έπαιξε ο ΠΑΟΚ, τα τέσσερα επί ολλανδικού εδάφους. Κέρδισε Κλαμπ Μπριζ (2-0) και Τβέντε (2-0), έχασε από Στεάουα Βουκουρεστίου (3-4), έμεινε στο 1-1 με Απόλλωνα Λεμεσού, στο πιο πρόσφατο φιλικό στην Τούμπα, όπου προβλημάτισε με τη συνολική απόδοση του. «Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη 100%. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία, απλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο ζενίθ της απόδοσης μας, όπως και καμία ομάδα τέτοια περίοδο», είπε ο Ίβιτς, που συμπλήρωσε για τη σημειολογία της αναμέτρησης με τον Αίαντα: «Δε νιώθω ότι μας χρωστάει κάτι η τύχη. Είτε τότε, είτε σήμερα θέλουμε να περάσουμε, όπως το θέλει και ο Άγιαξ».

Στοιχηματικά, θεωρούμε ότι οι δύο ομάδες θα καταφέρουν να σημειώσουν από ένα τέρμα τουλάχιστον. Επομένως, η επιλογή τουBetarades.gr είναι το Goal / Goal σε απόδοση 2.08. Τέλος, από τα προκριματικά του Champions League σήμερα προκύπτει ένα ακόμη σημείο και αυτό είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.91 στον αγώνα Λουντογκόρετς – Ερυθρός Αστέρας.

Το βίντεο για τον αγώνα Άγιαξ – ΠΑΟΚ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ