Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η dream team του «Theatro»

Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Theatro» έχει ξεχωρίσει στη νύχτα της Βέροιας, όχι μόνο για το πλούσιο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, αλλά κυρίως γιατί συνεργάζεται με τους πιο πετυχημένους επαγγελματίες της Βέροιας. Το προσωπικό του μαγαζιού φημίζεται για την άψογη εξυπηρέτηση και την ευγένεια που το διακρίνει. Όλοι τους είναι παιδιά με μεγάλη εμπειρία στη νυχτερινή διασκέδαση και με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό τους...
Ο «Βεροιώτης» σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα, το δυναμικό του «Theatro»:

Το welcome team του «Theatro», αποτελείται από τον Δημήτρη, την Αναστασία και τον Γιώργο, οι οποίοι βρίσκονται στην είσοδο του μαγαζιού για να μας καλωσορίσουν και να μας ευχηθούν καλή βραδιά.






Μια παρουσία που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη είναι αυτή της γοητευτικής Εύης, η οποία μας εξυπηρετεί στο μπαρ. Μας ετοιμάζει τα καλύτερα ποτά και μας απογειώνει με την θετική της ενέργεια. Όμορφη, πληθωρική και με βλέμμα που σαγηνεύει, γνωρίζει όσο λίγες να κλέβει τις εντυπώσεις και να στρέφει επάνω της όλα τα βλέμματα.


Για τον μετρ του μαγαζιού δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η πολύχρονη εμπειρία του στον χώρο της νύχτας και οι αμέτρητες δημόσιες σχέσεις του σε ολόκληρο το νομό, τον καθιστούν ως έναν από τους κορυφαίους general manager. Ο λόγος φυσικά για τον Πέτρο Κεσίδη, έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά του επαγγέλματος και να κρατάει ισορροπίες στο μαγαζί. Πάντα ευγενικός και εξυπηρετικός, κύριο μέλημά του είναι η σωστή λειτουργία και ο κόσμος να διασκεδάζει στο κορυφαίο επίπεδο.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ