Φύσηξε... Κώστας Αγέρης χθες το βράδυ στη Μελίκη και ξεσήκωσε τους 2.000 παρευρισκομένους που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Μελίκης και Περιχώρων «Η Ρωμανία». Μια μοναδική βραδιά με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι. Ο νεαρός καλλιτέχνης, με καταγωγή από τα Αλωνάκια Κοζάνης, γοήτευσε με την πληθωρική του παρουσία και το ερμηνευτικό του ταλέντο.
Αρχικά, ο παραδοσιακός καλλιτέχνης τραγούδησε το ποντιακό άσμα «Την πατρίδα μου έχασα» με τον κόσμο να τον επιβραβεύει με το ζεστό του χειροκρότημα.
Αρχικά, ο παραδοσιακός καλλιτέχνης τραγούδησε το ποντιακό άσμα «Την πατρίδα μου έχασα» με τον κόσμο να τον επιβραβεύει με το ζεστό του χειροκρότημα.
Στη συνέχεια ερμήνευσε διάφορα λαϊκά και έντεχνα κομμάτια, ενώ την στιγμή που τραγούδησε την μεγάλη του επιτυχία «Πως το 'παθά αυτό», ξεσήκωσε τον κόσμο και τους μικρούς θαυμαστές του που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από τη σκηνή και δε σταμάτησαν στιγμή να τον φωτογραφίζουν. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:




