Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άννα Μαρία Γκούνα: «Είμαι ευτυχισμένη, επιστρέφω στην αγαπημένη μου Βέροια»

Από επιτυχία σε επιτυχία οδεύει η καλλιτεχνική καριέρα της γοητευτικής Βεροιώτισσας Ντί Τζέι Άννας Μαρίας Γκούνα. Η ξανθιά καλλονή έχει δει τις μετοχές της στο μουσικό χρηματιστήριο να απογειώνονται και οι προτάσεις από νυχτερινά μαγαζιά να πέφτουν «βροχή». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στη Γερμανία θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια των decks, ενώ το καλοκαίρι πολλά clubs των Κυκλάδων, ενδιαφέρονται να την εντάξουν στο δυναμικό τους. 


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ίδια, οι επαγγελματικές της συνεργασίες, την υποχρεώνουν να βρίσκεται συνεχώς εκτός Βέροιας, αν και όπως μας δήλωσε το επόμενο χρονικό διάστημα σκέφτεται να επιστρέψει στην γενέτειρά της, προκειμένου να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Αυτήν την περίοδο είμαι πολύ καλά και χαίρομαι για τις επιτυχίες που διαδέχονται η μια την άλλη. Για να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να το πιστέψεις και να δουλέψεις σκληρά. Τα συνεχόμενα ταξίδια και οι διαδοχικές μου εμφανίσεις σε πολλά μέρη της Ελλάδος, μ' έχουν κουράσει πραγματικά και ευελπιστώ 
το επόμενο χρονικό διάστημα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου Βέροια, για να δω φίλους και συγγενείς» ανέφερε χαρακτηριστικά η πολύ όμορφη Βεροιώτισσα. Όσον αφορά τα προσωπικά της και για το αν βρίσκεται σε σχέση αυτό το διάστημα μας απάντησε: «Νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η αγάπη θεωρώ πως είναι το βασικό συστατικό της ζωής και πηγή έμπνευσης για έναν καλλιτέχνη. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες άλλωστε την προσωπική μου ζωή θέλω να την διαφυλάττω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ