Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλο fashion show απόψε στην «Ελιά» για την ενίσχυση του Συλλόγου «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά»

Ο Σύλλογος «ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας και με την ευγενική υποστήριξη επιχειρηματιών, εκπροσώπων του Εμπορικού κόσμου της πόλης της Βέροιας, διοργανώνει σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 21:00 μ.μ. μία μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση (επίδειξη μόδας) στον πολυχώρο ΕΛΙΑ με σκοπό την ενίσχυση του έργου του συνδέσμου. Η φιλανθρωπική εκδήλωση βασίζεται στην αγάπη και στην προσφορά του κόσμου της Βέροιας, στους εκπροσώπους του Εμπορικού κόσμου που αγκαλιάζουν την εκδήλωση καθώς και στην πολύτιμη βοήθεια του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, που συνδράμει καθημερινά στις ανάγκες που προκύπτουν...
στο πλαίσιο της διοργάνωσης της μεγάλης αυτής φιλανθρωπικής βραδιάς και ταυτόχρονα μας βοηθά να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο, να έχουν όλα τα παιδιά, το πολυτιμότερο δώρο για τον άνθρωπο, την υγεία τους.

Την επίδειξη μόδας θα παρουσιάσει ο γνωστός ενδυματολόγος της πόλης μας, κ. Κυριάκος Άστέρης (stylist, total look maker).
Είσοδος 7 ευρώ με μπουφέ, καφέ και αναψυκτικά για όλον τον κόσμο, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ