Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλούσιο και φέτος το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Ωδείου «Φίλιππος»

Το Ωδείο «Φίλιππος» ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για το 2014, που ξεκινάει από σήμερα το απόγευμα με τη συναυλία χορωδίας του Ωδείου «Filippos Glee» και του τμήματος προχωρημένων της σχολής φωνητικής, στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου για τη γιορτή σοκολάτας που διοργανώνει η Περιφέρεια Ημαθίας. Ένα πρόγραμμα πλούσιο σε συναυλίες, που περιλαμβάνει και εμφάνιση στη Γιορτή των Αγγέλων στη Θεσσαλονίκη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 7.00 μμ: Στην αγορά. Συναυλία της χορωδίας του Ωδείου “Filippos Glee”, και του τμήματος προχωρημένων της σχολής φωνητικής, στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου για τη γιορτή σοκολάτας που διοργανώνει η Περιφέρεια Ημαθίας.
Διεύθυνση: Νεφέλη Μπραβάκη.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 8.30 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Μαθητικό ρεσιτάλ της τάξης κιθάρας του Κώστα Μπραβάκη.

Πέμπτη18 Δεκεμβρίου 8.00 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Συναυλία φλάουτου και πιάνου των τάξεων του Παναγιώτη Παναγιώτου και Νεφέλης Μπραβάκη.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 8.30 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Μαθητικό ρεσιτάλ των τάξεων πιάνου και κιθάρας των Παναγιώτη Πεϊδη και Όλιας Λαβασίδου.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, βράδυ: Θεσσαλονίκη, πλατεία Αριστοτέλους. Γιορτή των Αγγέλων. Η χορωδία του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας σε σύμπραξη με τη Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Διεύθυνση: Νεφέλη Μπραβάκη.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 12.00 μμ: Κιν/φος “Σταρ”. Συναυλία των χορωδιακών και φωνητικών συνόλων “Filippos Glee”. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Βέροιας.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 6.00 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Μαθητικό ρεσιτάλ πιάνου των τάξεων της Νατέλας Ιτσουαϊτζε και Πέτρου Φάκα.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 8.30 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Συναυλία αρχάριων της τάξης
“Βασικές αρχές Φωνητικής και Performance”. Διεύθυνση: Νεφέλη Μπραβάκη.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 7.00 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Συναυλία της Α1 και Β1 τάξης της Μουσικής Προπαιδείας της Εύας Ιεροπούλου.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 6.00 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Συναυλία της Α2 και Β2 τάξης της Μουσικής Προπαιδείας της Εύας Ιεροπούλου.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 7.00 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Μαθητικό ρεσιτάλ βιολιού και βιολοντσέλου των τάξεων του Τίμου Αναστασιάδη και Εύας Ιεροπούλου.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 9.00 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Συναυλία προχωρημένων της τάξης
“Βασικές αρχές Φωνητικής και Performance”. Διεύθυνση: Νεφέλη Μπραβάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ